Šta je novo?

MSI R9 270X problem sa drajverima

more peče ona i nešto drugo... ali , nećemo sad o tome.

bitno je da je ovo proveren metod i da postoji velika šansa da ti ovo spase karticu .

2GB Radeon i 2GB GTX nikada ni približne neće biti, jer GTX770 sakati u radu, i uzmi 270X koja je u toj klasi, i vidi koje će igrice kako raditi. Možda ima neke igrice koje bolje da rade na Radeonu, ali imao sam prilike da vidim Far Cry 4, Battlefield 4, određene programe za video obradu, i po većinskom mišljenju mene i mojih kolega, nVidia radi bolje.

HjNMr.gif

Ljudi su ti već napisali u čemu je problem. ;)
Pomenutu 8500GT, sam i sam "pekao" u rerni i radila je prilično dugo nakon toga. Skoro dve godine.

Čim je kokan ono napisao, znao sam da ćeš tako shvatiti ono što je napisao, veruj mi. ;)

Savet, ne brukaj se više.

Savet, ne brukaj se više.

Mislim da je video withcer 3 performanse pa ih zato poredi :D
Ako uzem u obzir da ja na mojoj Hawk imam uglavnom ~10% vise nego guru3D i ostali XYZ sajtovi, npr. ove sa in-game bench tomb raider 79 (72), DA:I 33 (30) potpuno sam siguran da bi withcer izvukao 29-30 (770 ima 29) na njihovim podesavanjima a razlika izmedju 1080p i 1200p je marginalna (1-2%).
Iskreno, da sam withcer fan i da imam 7xx karticu, bilo bi me sramota...

Video sam ti KP MSI 270X sa polomljenim percem, ta karta je odvaljena od zivota kada si je kupio vidi se iz aviona, kopala je pa je onda neko peko para puta, alal ti vera na oku sokolovom kad si je kupio, odlicno si je prodo za 4 somica, hladnjak puta dva ;)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Međutim, tu je DP.

Poslednja izmena:
Kokane manje vina, manje vina..

Nazad
Vrh Dno