Šta je novo?

Msi R7850-1GD5/OC misljenje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

alienglobe

Cenjen
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poena
170
Sta mislite o ovoj grafici,s obzirom da moze da se nadje za 17k dinara? Buka,pitrosnja,grejanje,neka iskustva ako je neko poseduje su dobrodosla.

ubedljivo najbolja kupovina u ovom trenutku, uz bilo kakvo napajanje od 500w radice bez ikakvih problema na tvojoj masini.

Kupuj i ne misli. Govorim iz iskustva jer je imam u masini ;)

kod mene kopa i na chifu 400w :D na 1050mhz defautl napon. tiha, hladna, klokabilna....best baj

Koliko Mhash?

kod mene rudari na 1150mhz stable i to jos kao primarna karta koja tera i windows, tako baca oko 340mhash-a bez ikakvog dodavanja flagsa i ostalog. Odlicna karta, pravi best baj!

Nisam tebe pitao :d.... salim se :wave:, mozda i uzmem ednu.

MSI R7850 Twin Frozr 2GD5/OC

Zašto ne bi išao na 2GB varijantu, kolika je razlika u ceni?

default: 900/4800

guiminer: (1050/4000)

GPU: 64°C
Fan Speed: 2500o/min (46%)

Smešna temperatura i gotovo nečujna.

Prilozi

• MSI R7850 Twin Frozr 2GD5-OC.jpg
    MSI R7850 Twin Frozr 2GD5-OC.jpg
    119.7 KB · Pregleda: 201
  • mining.png
    mining.png
    24.2 KB · Pregleda: 203
Poslednja izmena:
Zašto ne bi išao na 2GB varijantu, kolika je razlika u ceni?

default: 900/4800

guiminer: (1050/4000)

GPU: 64°C
Fan Speed: 2500o/min (46%)

Smešna temperatura i gotovo nečujna.

Oko 3-4 hiljadarke,za taj novac bolje da lovim 7870 jer je mala razlika izmedju te dve! :)

Mislio sam da je razlika u ceni daleko manja, stvarno se ne isplati i kao što kažeš u tom cenovnom rangu je bolje uzeti 7870 ili GTX660 mada je cenovno to dosta daleko od cifre od koje si krenuo.

Poslednja izmena:
Uzimaj i ne razmisljaj! ;)

Sorry, iskreno nisam ni citao postove, sem prvog. :d

Verovatno kupujem sutra,ako ima ko nesto lose da kaze za karticu neka kaze sada ili neka cuti doveka! :)

evo da ti kazem ja neki chudan trip, ne znam dal je do karte....radi normalno btc, nije neki oc, 1045mhz sa default naponom, temp ok, sve super, i iz chista mira krece vent na max da se vrti, makina skuca, a dok sam je posmatrao preko teamviewer-a, u momentu pucanja, grafikon na afterburneru pokazao 511c za grafu :D....takodjer pukla mi par puta dok sam palio gpuz na slichan nachin.....tako da....ne znam sha reci....drajveri su 12.10...diablo miner...win7 starter 32bit.....

Kod mene ta 7850 radi tokom mininga 1060mhz stabilno, ne puca nista, cak je i primarna za windows dok rudari. Jako dobra grafa za odnos ulozenog/dobijenog. @demios taj problem sa temperaturom i skucanjem ti je do afterburnera, nekako resetuje vrednosta na fabricki, to sam provalio kod mene na pocetku. Ako si menjao config file, prilikom resetovanja nabije gpu clock ili napon na neke ogromne vrednosti i zato se skuca, poludi senzor i pokaze neke enormne temperature i brojke. Kako sam snimio profile i nasao stabilan klok nema vise tih problema.

da gi 'bem, imam 7 karti, ne mogu bash da se previshe igram sa svakom i provaljujem shta je, samo sam izneo svoje iskustvo, mozda je i swski, mozda i nije...

Ja prezadovoljan sa kartom. Bas mi je legla na ovu konfiguraciju ko dupe na noshu. Nema potrebe za jacom, zaista.

Legla danas,muslio sam da ce napajanje od 450w biti dosta,krs je,i zakuca. Neka preporuka za dobro jeftino napajanje da gura sve ovo?

Ima lcovo od 600w iapod 4k..znaci stvarno greota ne uzeti neko bolje,kvalitetnije al oooode sav kes danas...

Poslednja izmena:
Do pre tri meseca nisi mogao da vidis da neko spominje kopanje nigde, sad u svakoj temi. Jel to namerno radite da crvenima stajete na muku? :d

Kad je vec tu neka kopa :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno