Šta je novo?

MSI R4770 Cyclone temperatura

planetbox

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2005
Poena
304
pozdrav svima

interesuje me koja je normalna temperatura ove graficke karte.Recimo kad nista ne igram 65-67 stepeni ventilator je podesen na 50%, mada kad otvorim kuciste i pipnem graficku kartu i kuler mislim da nema tu temperaturu deluje mi dosta hladnije. Temperaturu ocitavam iz ati overdrive opcije, i da li je moguce da daje lazne informacije kad nista ne radimm trebalo bi da je 40-45 stepeni, nisam pametan,,,

Na fabrickim klokovimi meni ova karta radi 40-65C, a kako sam je kloko na 865/955 temp su 46-70C. Ja sam otkljuco napon sa Msi afterburner 1.4.0, bez njega sam jako male klokove mogao postici.:wave:
I da klokovo sam u rivi

moda ti slika kaze vise
ScreenShot-1.jpg

da li da skinem hladnjak i da probam da skinem zvaku i ponovo stavim termalnu pastu ....nadam se da to nije zahtevan posao, meni temperature bas ne silaze ispod 65-68 na 55% fan speed, cini mi se da to ipak ne lezi lepo na gpu-u

odnesi kartu odakle si je uzo da ti oni to urade ako mos da izdrzis do ponedeljka :crash:

skinuo sam kuler skinuo onu staru termalnu pastu sve lepo sredio tj namazao novu i sad su temeperature 39 38 37 he he :,,:

Vrh Dno