Šta je novo?

MSI proizvodi rv350 ?

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Evo jos jednog prevrtljivca :d MSI je izgleda definitivno sklopio sporazum sa ATIjem da proizvodi njegove kartice. Kako je izvor pouzdani exxtreme3d :dctp; nista nije nemoguce, ali izgleda da i definitivno prelaze na Ati stranu.
Vec vidim koja ce Ati kartica u maxovim testovima imati najbolju sliku i najbolje se klokovati :D

mrzim i ATI i nVidiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tesko da ce biti najbolja medju proizvodjacima sa Atijevim cipovima,ali bice dobra u svakom slucaju.

iskreno mene bas zanima kako ce da radi novi nVidin cip sa 8 cevki i klokom od 500\1000,iskreno jedva cekam to da vidim jer smorilo me je ovo "ATI vs nVidia" ******.
e samo kada bi se S3 probio sa novim cipom koji treba da izadje u 2. cetvrtini godine.

Ma MSI se prodao!

Oni su u fazonu "Videla zaba da se konj podkiva pa i ona digla nogu" nervira me ta njihova industrija "kako vetar duva"

Ajde Max, iznenadi nas nekim Radetom by MSI

Pozdrav :)

To se zove uspesno snalazenje na trzistu i sveukupno pametno poslovanje.
Nije to kako vetar duva, vec gde ima kesa :)

Pozdrav!

Interesantno, videste li vi kako je Nv plasirala cene za ove nove karte ? Svega 190€ za 5600 ??? Pa to je dzabe, maltene.

ma te cene su mozda za glupave amere,kod nas ce najmanje 40% veca cena da bude.

Mali HoBiT je napisao(la):
ma te cene su mozda za glupave amere,kod nas ce najmanje 40% veca cena da bude.
Tako je,neznaju oni koliko to mnogo vredi:p

cholak je napisao(la):
Tako je,neznaju oni koliko to mnogo vredi:p

idi baci pogled na njihov www.pricewatch.com pa ces videti za koje pare oni mogu da nabavljaju hardver:(
-------------------------------------------------------
e da Bog da im cene hardvera bile ko u Švajcarskoj:D

Mali HoBiT je napisao(la):
idi baci pogled na njihov www.pricewatch.com pa ces videti za koje pare oni mogu da nabavljaju hardver:(
-------------------------------------------------------
e da Bog da im cene hardvera bile ko u Švajcarskoj:D
Nista cudno kod njih se i proizvodi,nego ono sto mene nervira je da mi sa manjom lovom placamo vise a oni sa platama jedva1000$ placaju uduplo manje,ma uvek se j... sirotinja.

cholak je napisao(la):
Nista cudno kod njih se i proizvodi,nego ono sto mene nervira je da mi sa manjom lovom placamo vise a oni sa platama jedva1000$ placaju uduplo manje,ma uvek se j... sirotinja.

Tu se postavlja i pitanje subjekta i objekta u procesu **banja. Nasi prodavci su nezajazljivi! Uvoznici tj prva ruka se veoma malo ugradjuju, koliko ja znam ne preko 10% ali ovi posle njih nas odrase...

Broz je napisao(la):
Tu se postavlja i pitanje subjekta i objekta u procesu **banja. Nasi prodavci su nezajazljivi! Uvoznici tj prva ruka se veoma malo ugradjuju, koliko ja znam ne preko 10% ali ovi posle njih nas odrase...
Ma brate ko da prodaju benzin za vreme m.:rocket:

Nego Druze posla li ti meni taj cd ili ne?cheers

cholak je napisao(la):
Nego Druze posla li ti meni taj cd ili ne?cheers

Ne znam ako mi verujes. Poslao sam jedno 10 komada i samo je tri coveka naslo za shodno da kaze - hvala...
Da li si ti bio medju njima stvarno ne znam a i ta akcija je zavrsena:D

Broz je napisao(la):
Ne znam ako mi verujes. Poslao sam jedno 10 komada i samo je tri coveka naslo za shodno da kaze - hvala...
Da li si ti bio medju njima stvarno ne znam a i ta akcija je zavrsena:D
Ma ja bih ti i platio,ali ako je akcija zavrsena:(

Vrh Dno