Šta je novo?

MSI P45D3 Platinum Bios Flash

Bishop

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2007
Poena
350
Pozdrav.
Hteo bih da odradim flash BIOS-a sa novijom verzijom, pošto nema floppy i nisam vičan tome da radim flash iz DOS-a, želeo bih da ga odradim iz Win-a.
Skinuo sam najnoviju verziju bios-a sa MSI site-a, a tek onda sam provalio da ovaj glupi MSI liveupdate nema opciju flashovanja BIOS-a iz fajla (ili je ja nisam našao).

Radio sam flash na prethodonoj ASUS-ovoj ploči, ali asus ima bolji software za flashovanje, pa je sve proteklo lako, brzo i dobro.

E sad, zanimam me da li može da se odradi Flash sa WinFlash-om?:wave:
(vidim da je izdavač ATI, da li to ima neke veze sa ATI karticama:trust:)

Flash-ovao sam sa Live update-om, on je prvo skinuo BIOS na HDD, a zatim ga flashovao, sve je prošlo bez problema...na žalost nisam dobio to što sam želeo:S:

U prevodu??? Sta to nisi dobio sto si zeleo??

Nikada nemoj da flesujes MSI ploce iz Win-a odn. koristeci live update ili slicne gluposti!!!Postoji program MSIHQ Tool napravljen od strane MSI-jevih inženjera i odlican je za flesovanje.Malo proguglaj, skini program, procitaj uputstvo i uzivaj!

ja sam isto probao sa update-om...i kao sve proslo ok..kada sam restartovao prijavio mi gresku...trazio da vrati na default...i posle se podigao..ali je ostala ista verzija..i nista se nije promenilo...i dalje mi javlja 2.6 verziju....a trebalo bi 2.71 cini mi se da je oznaka

Pre flasha BIOS-a obavezno morate da postavite default podeshavanja u BIOS-u !!

Nazad
Vrh Dno