Šta je novo?

MSI NX6600GT Lite -TD128E

djsp

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
650
Kakva je ova kartica koliko se klokuje itd....Hvala.

Ja imam karticu i zadavoljan sam sa njom!
Razlikuje se od ful pkovanja samo jer nema igrice i neke programcice.
Kvalitetno je odradjena i do sada najbole pricvrscen kuler da sam vido!
Pre ove sam imo Club 3D 6600GT koji sam vratio jer se grejo ko lud.
Kartica se solidno klokuje GPU 560Mhz i memorija 1150Mhz.

Imam je ja, doduse full verziju i mogu ti reci da je kartica odlicna. Nisam pokusavao da je clockujem, ali znam da ima potencijale za to ;) Tera sve nove igre u 1024x768, ono, laganica :smoke: 3D Mark 03 - 7900, 05 - 3200, 01SE - 16000... Pretpostavljam da i lite varijanta ima Vivo, tako da eto tebi jos jedan razlog ako razmisljas da je kupis ;)

Poslednja izmena:
koja je razlika izmedju obicne i te Lite? Msilim ja imam nx660gt ali nigde nije pisalo da je lite ili slicno ni na kutiji ni na kartici ni na bar kodovima nista, a 3dmark 03 tera na 8643 a 05 na 3610 sve na default

tomato je napisao(la):
Lite dolazi sa samo jednim cd-om na kome su driveri, pa sad, ako si dobio još i neke igrice i software uz nju, nemas lite ;)
onda imam lite, jel ima nege veze to sa karticom mislim da kartica kao kartica nije slabija nego je razlika samo u pakovanju jel tako? Mislim postovao sam scorove ovde tako da procenite

Takodje sve pohvale za ovu karticu. Kod mene sljaka 4ti mesec i jako sam zadovoljan. Kod mene je klokovana na 560/1200. Jedina mana koja se kod mene desavala je ta da kartica throtluje na fabricke frekvencije. Ne znam jesam li ja jedini to proveravao (od ljudi koji su se ovde javili), ali eto cisto da znas. Inace cooler joj je jako dobar, tih je.

ja nemam nikakvih problema, super mi sljaka cak nije ni oc, moram da vidim dokle ce da ide pa da postuje reultate 3dmarka inace ovako neoverklokovana daje super rezultate u 3dmarku

Ja ga držim na 550/1130. Pri toj vrednosti imam neznatne anomalije u par igara kao što su NFS i PES5.

Nazad
Vrh Dno