Šta je novo?

MSI nVidia NX7300GT-TD256EH

BaneBane

Slavan
Učlanjen(a)
08.07.2006
Poena
301
Da li je ova graficka vredna para i da li bi sa intelom na 2.8 i 1gb ram-a zadovoljila danashnje standarde vrlo zahtevnih igrica???

Pozdrav!!!!

ne bi, ali koliko para toliko muzike. moze se reci da je dobra kupovina. na high detalje mozes da zaboravis.

Bi bre, šta ne bi :) Prvo probajte pa komentarišite :)
Elem, ako pod "zadovoljavanjem današnjih standarda" podrazumevaš 1280x1024, maksimum detalja, 4xAA 8xAF, onda ne bi. A ako si zadovoljan sa 1024x768, maksimum detalja, noAA noAF, onda bi.

probaj FEAR da opicis sa max. detaljima, Condemned, Oblivion u 1024...nema leba...:)
kad bi to sve moglo sa kartom od 90e ja bih bio najsrecniji.

Oblivion hoće u 800x600 medium/max :) (high teksture i refleksija vode on)

800x600 nije 1024x768, a kombinacija medium-high nije max. vidis da ne moram da testiram kartu da bih znao njene domete ;)
pozdrav

sta je 30e danas? ako si ih vec imao trebao si da uzmes 7600GS. kako bilo, nadam se da ce te lepo sluziti 7300GT, i da igras sa sto visim detaljima :)

"Isprsi" se josh malo i uzmi 7600GS :)

upravo tako. sta danas mozes da kupis za 30e? gotovo nista...

to mozes i za 200din ;)

Chinaski je napisao(la):
sta je 30e danas? ako si ih vec imao trebao si da uzmes 7600GS. kako bilo, nadam se da ce te lepo sluziti 7300GT, i da igras sa sto visim detaljima :)

Ma nije to problem, ali da li je samo 30e razlika..........ova MSI nVidia NX7300GT-TD256EH je oko 100e a ovu 7600gs ne mogu da nadjem u Nisu.....ima GT koja je oko 215e

polako, doci ce i ona u Nis. nemoj da se zuris.

115e nije losa cena koliko sam video malopre. Samo 25e vise od 7300GT a deluje poprilicno bolje kupovina. Ako ti je frka nadji nekoga da ti kupi ovde u BG pa da ti donese, da ne cekas ili dolazis bezveze. A i sto kaze Chinaski, dici ce i u NI uskoro.

@ voodoo_nbgd
Posto vidim da si testirao ovu kartu,reci mi koliko ima bodova u 3d markovima 03 i 05 ?

malo li je 7 piva ili kilo radze ili dve litre jeftinog vina ;)
izvinjavam se za offtopic

kakvo pivo? sta fali Jelenu ili Beck's-u jos bolje :) ko je pominjao gandzu? bolje da stanemo dok ne vide modovi ;)

Pa bogami po ovom testu na benchu kartica przi :)
Samo treba biti obazriv u vezi taktova.

P.S Ja ovih dana igram oblivion na 7600GS i x1300pro.
I u 1280*1240 high bez aa/af/hdr to radi jako lepo....

igor2 je napisao(la):
Pa bogami po ovom testu na benchu kartica przi :)
Samo treba biti obazriv u vezi taktova.

P.S Ja ovih dana igram oblivion na 7600GS i x1300pro.
I u 1280*1240 high bez aa/af/hdr to radi jako lepo....

Ova Galaxy kartica što je testirana na B, radi kao metak ako je sudeći po rezultatima testova. Za nešto što košta 100e jako je dobra kupovina...

Galaxy 7300GT

Ова картица стварно јесте супер исплатива, ал' они који нису баш упознати у материју, односно просечни српски купци, треба да знају да није свака 7300GT онако брза.Она Galaxy 7300GT има исту мемару као и 7600GT док је обична далеко спорија.

Da upravo to..ta Galaxy je u stvari osakaceni 7600GT...ima samo 8 pixel pipelnea...i 4 vertex shader...dok 7600GT ima 12/5 konfiguraciju. Memorija je je tu negde na ~1500Mhz..koliko je i kod 7600GT-a.

E sad ne da bi bilo lepo nego...super lepo kad bi ovaj G73 bio modabilan kao nv43. Nadam se da ce sa nekom verzijom RT-a da otkljuchaju taj 7300GT...Mada mnogo su manje shanse za to. Bilo bi lepo imati oko 100 evra u dzepu...:D

Prvo skocite pa recite hip-hop!!! O cemu bre vi pricate... Probajte X1600PRO koja u maloprodaji kosta ~100E pa onda pricajte nesto. Kakav bre 7300GT, 7600GS... Obe su skuplje od x1600pro a u realnom radu ne mogu ni da mu pridju... Jeste li ih probaliu kuci u masini??? Samo ko nije moze tako da prica. Je... sinteticke testove koji sluze da se ljudi ku... sto vecim poenima bitan je realan rad u igricama! DA LI JE BOLJE DA KARTICA ODRZAVA KONSTANTAN FRAMERATE ILI DA IMA VARIJACIJU ISTOG??? Prosudite sami pa probajte po kucama sta je sta!!! Cak X1600XT je bolja u realnom radu od 7600GT!!! PROVERITE!!!

Ja probao licno na svojoj masini!!!

POZDRAV!!!

zorz je napisao(la):
Prvo skocite pa recite hip-hop!!! O cemu bre vi pricate... Probajte X1600PRO koja u maloprodaji kosta ~100E pa onda pricajte nesto. Kakav bre 7300GT, 7600GS... Obe su skuplje od x1600pro a u realnom radu ne mogu ni da mu pridju... Jeste li ih probaliu kuci u masini??? Samo ko nije moze tako da prica. Je... sinteticke testove koji sluze da se ljudi ku... sto vecim poenima bitan je realan rad u igricama! DA LI JE BOLJE DA KARTICA ODRZAVA KONSTANTAN FRAMERATE ILI DA IMA VARIJACIJU ISTOG??? Prosudite sami pa probajte po kucama sta je sta!!! Cak X1600XT je bolja u realnom radu od 7600GT!!! PROVERITE!!!

Ja probao licno na svojoj masini!!!

POZDRAV!!!
AUUUUU, nisam bash siguran... Probao sam jednom prilikom X1600PRO i nisam bash odushevljen.
7600GS ne moze ni da pridje X1600PRO??? :shock: Kakva izjava...
:wall: :wall: :wall:

Poslednja izmena:
zorz je napisao(la):
Cak X1600XT je bolja u realnom radu od 7600GT!!!
Ovo bih voleo da "prokomentarishe" neko ko je imao dosta iskustva sa doticnim kartama... :crash:

@Rax13:
Lepo sam rekao da me ne interesiju sinteticki testovi vec realan rad a to znaci IGRICE !!!
Jesi li meri FPS u igricama sa doticnim karticama???
Premeri pa ces videti o cemu pricam!!!
U ponedeljak mi stizu 2 kom x1600pro koje cu povezati u CrossFire rezim pa cu se javiti sa rezultatima!!!
POZDRAV!!!

Vrh Dno