Šta je novo?

MSI Nettop 120 03 - performanse

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Kakav je računar u naslovu po pitanju igara, pošto bih ubacio par takvih u igraonicu. Već imam 10 jakih mašina ali bi pomenute MSI mašine ubacio kako bi uvećao ukupan broj mašina. Oni bi služili mahom za surf, facebook, live messenger i sl. Od igara bi terali samo CS, WC3/DotA i Starcraft. Da li ove igre mogu bez problema da rade na njima. Inače u pitanju je Atom 1.6GHz, 1GB, 160GB hard, DVD-RW i intel integruša. Cena je smešna - 15700 din sa originalnim WinXP home - faktički, sama mašina me izađe 60-70 eura kad odbijem cenu OS-a.

Za surf, office, fb i ostalo vise nego dovoljna masina.
Specifikacija tog racunara je ista kao na netbook-ovima koje mozes danas videti u prodaji, recimo MSI Wind.

http://www.youtube.com/watch?v=qa4e6g-LMHo

Ovde mozes videti kako Hl2 radi na Wind-u (Cpu/mem/vga etc sve je isto kao na nettop 120). Potrazi takodje malo po youtube-u, ima mazohista koji su igrali Crysis na Wind-u :)

Poslednja izmena:
Uzeo jedan za probu. CS 1.6 radi ekstra u 1024x768 nebitno da li OGL ili DX mode. WC3 radi u 1024x768 sve na medium. Starcraft radi ekstra (za očekivati). GTA SA ne radi nikako u 32bitnom modu a u 16bitnom nisam ni hteo da probam. Uglavnom, planiram da uzmem još 3 komada za igraonicu, da mi služe više kao surf mašine.

Vrh Dno