Šta je novo?

Msi Neo 4 F

luka-d

Slavan
Učlanjen(a)
28.12.2004
Poena
319
Imam problem sa aktivnim kulerom na cip setu na doticnoj ploci mnogo je bucan pa sam mislio da ga zamenim nekin pasivnim ali cinime se da je to nemoguce. Nemoguce mi se cini zato sto je graficka mnogo blizu kulera kao na slici pa mozda nebi moglo da stane. Ako neko ima ideju kao to da resim unapred hvala. Pozdrav. :crash:

Poslednja izmena od urednika:
Da li postoji nacin da se vec postojeci ventilator na ploci uspori nekako(softverski mozda)?

Mozes da mu smanjis voltazu a samim tim i obrtaje ali to nije pametno zato sto pri manjem broju obrtaja manje hladi i moze da crkne cip set ako o njemu pricamo.

luka-d je napisao(la):
A da li je taj kuler predvidjen bas za cip setove ili za nesto drugo. I koliko je kesa i gde si ga ti nabavio.
To je kuler za cipset i za graficke karte,cena mu je bila,ako se ne varam oko 650-700din u mbsoftu.Isti sam davno namestio na asus A8N-E(NF4 ultra) pa evo ti i fotka,ako moze nesto da pomogne ,posle mene jos neki ljudi su uradili isto i nisu se pokajali.

Prilozi

• IMG_0073[1].JPG
    IMG_0073[1].JPG
    190 KB · Pregleda: 78
skini ga i podmazi ga, uradio sam isto, veruj

........mnogo manja buka.

stexxx je napisao(la):
skini ga i podmazi ga, uradio sam isto, veruj

........mnogo manja buka.
I predpostavljam da pod tim podmazi ga smatras dodavanje ulja na lezaj,em sto je procedura krajnje neizvodljiva,em sto nikad nece biti tiho.

Nazad
Vrh Dno