Šta je novo?

MSI nece da ode!

Rale45

Čuven
Učlanjen(a)
24.10.2004
Poena
620
Do pre nekoliko dana imao sam MSI graficku, i naravno, stavio sam njene drivere. Sad sam uzeo ASUS, i lepo izbrisao MSI drivere, restartovao komp i snimio ASUS drivere, i opet restartovao. I ja onako smekerski ulazim u Display Properties, kad imam sta da vidim. U onim gornjim opcijama (mislim da su to tagovi) ostale dve MSI opcije : MSI Clock i MSI Information. Sto je najgore, odatle moze da se overklokuje ovaj ASUS, cak moze i DOT da se ukljuci.
E, mene sad zanima kako da sklonim te glupave opcije!
Inace, (mislim da) sve normalno radi, ali me ipak kopka da te zaostale opcije ne prave neke konflikte.

Ima li neko neki predlog kako da skroz raskinem sa MSI? :)

E jednom kad ti udje, gotovo je... :D Jel si probao da cistis registry od svega sto ima veze sa kljucnim recima? Da li si siguran da si pravilno deinstalirao softver iz add/remove-a?

idi na "add remove" i proveri.desava da se odredjeni software,iako ima jedan istaler,postavi kao 2 odvojena programa.jedan si instalirao a drugi nisi.najverovatnije je da ti je promakao jedan.
postoji jos jedna situacija:eek:dredjeni programi ne ulaze u "add-remove" opciju u control panel-u.idi do "program files" i redom proveravaj program po program.takvi programi imaju u sebi uninstall exe fajl ,koji jednostavno pokrenes.

Poslednja izmena:
Ma samo Win commanderom najdi i obrisi sve fajlove (tri bi trebalo da ih bude) koji imaju MSICPL u nazivu...Ne moze preko Add/Remove, verovatno misle da je taj MSI CP mnogo dobra stvar i da ga niko normalan nece deinstalirati.

Poslednja izmena:
Kratko i jednostavno: formatiraj disk....

Manje ce ti vremena uzeti nego da dzaras po registriju i brise sve zaostale fajlove po disku...

GOXY83 je napisao(la):

Manje ce ti vremena uzeti nego da dzaras po registriju i brise sve zaostale fajlove po disku...

Najkonstruktivniji predlog! Stvarno je jedino i najbolje rešenje!

Stvarno Goxy, pa to sam radio kad sam imao 5 meseci iskustva sa PC-jem. Negde tamo 96-te... :)

A da ti ipak probas da iz Add/Remove program skines sve sto ima veze sa bilo cijim drajverima pa da u safe modu startujes DriverCleaner? On bi trebalo da moze to da sredi....

Ne moze bre iz Add remove, samo rucno brisanja dll-ova. Probajte prvo, pa pricajte...

GOXY83 je napisao(la):

Sreca sto ima i nas koji volimo da komplikujemo :-devil-:

Vrh Dno