Šta je novo?

MSI N560GTX-Ti Hawk

bice to dobra kartica pogledaj informacije na msi sajtu
imao sam msi hawk talon attack sve pohvale
jos samo da se pojavi u prodaji kod nas i normalno cena igra ulogu ako uopste bude u prodaji kod nas

Poslednja izmena:
Imate slichnu od Asus-a, sa malo drugachijim kulerom, ali isto sa 2 ventilatora. Koshta jedno 23000 u Emmi-ju.
Mislim da je tako neshto daleko bolja kupovina jer je Asus ipak ime kvaliteta, a na MSI ne gledam istim ochima od kad sam prochitao temu o 5850 TwinFrozr II kartici.

cek ti hoces da kazes da je msi twin frozrII 560 ti losija od istoimene asus karte?

Naravno da nije, HAWK serije su svuda prosle odlicno, između ostalog i zbog Triple-Voltage sistema, pa je iz njih najlakse izvuci maksimum, a MSI u HAWK seriju ugradjuje veoma kvalitetne elemente (8+1 phase naponska, odlican kvalitet zavojnica, kondenzatora i slicno)...

Poslednja izmena:
zato sto nemaju konkurenciju pa mogu da nas potkradaju ua prodavci uaaaaaaa da ste pametni pa niko da ne ode da kupi jedno mesec dana pa ce cena da padne i te kako 😛

stigla je manja kolicina i karte su rasprodate. kada stigne veca kolicina bice i niza cena.

nju i ja cekam.
jel istina da se msi gtx560 twin frozr2 krivi bez onog ojacanja sto su stavili u hawk?
koliko vidim asus direct cu2 model GTX 560 ima takodje to ojacanje dok GTX570 direct cu2 nema.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno