Šta je novo?

MSI N460GTX Hawk "Talon Attack"

...

Vidim ima firma G......N, A..M, na it svet-u stoji i E..I

e sad da li ima nekakav poseban popust za clanove bench foruma to neznadem reci...

:wave:

e sad da li ima nekakav poseban popust za clanove bench foruma to neznadem reci...

Cena je vec super, realno samo forumase i zanima ovaj model :)

Aj kad neko kupi nek napise review...

Bas me interesuju razlike izmedju ove i moje Asus
21898_v.jpg

21898_v.jpg

Ako je taj sa slike (referentan dizajn) razlike su ogromne...

Prvo upadljivo je da Talon Attack ima dual fan cooler (Twin Frozr II)... "manje" upadljive razlike su 7+1PWM, triple overvoltage uz Afterburner i jos svasta nesto... naravno najbitnije je 0.4ns memorija.

PS. Obratite paznju, za sada samo u G.......U ima Talon attack... ostale su verovatno regularne Hawk sto opet ostaje takodje dobra kupovina :)

Poslednja izmena:
21898_v.jpg

Za početak siguran sam da joj ne pište zavojnice :p

Btw po stranim testovima je nešto malo bučnija od mog Cycloneta sto je i logicno obzirom da ima dva fana, mada su po temp tu negde.

steta sto nisam djak

koliki prosek = toliki popust :D , da kojim slucajem G nema nesto za studente u fazonu koliki prosek toliki popust :d - mada nisam ni student...

Daj bre solajam sta se stiso; idi kupuj i pisi utiske!!

...

pljasim se pljasim da ne bidne uskoro i full GF104 pa talon attack 3 ;) uzimam za 1-2 meseca, ne zuri mi se...

U prvoj pretraga ne vraća ništa, u drugoj piše samo HAWK (tu mogu da nabavim već mesec dana) a u trećoj piše HAWK i ispisane se frekvencije od 780, što je "običan" HAWK.

EDIT: Našao! Izlistali su je po "imenu".

Poslednja izmena:
I ako vise volim Asus ova verzija MSI izvedbe je definitivno kompletnija/kvalitetnija.Po svakoj stavci je Best Buy!Ovakve dve u SLI i da te Bog vidi..
P.S.Na kraju ce ici u potpis :"I Bog se igra na GF104 (GTX 460)" ,u ovom slucaju Tallon Atack :)
@Proday
Sta si bre navalio na te zavojnice,ko da imas flis papir umesto bubnih opni :D
Definitivno te zapao takav primerak.;)

lol a sto su ovi carevi u G........ napisali da ima 1280MB memorije ?

da je cena ... 180e .... verovatno bi otisao i kupio :)

jel moze neko na PM ko je uvezao karte tj gde ima u veleprodaji da se uzme. hvala

...

@PCBeast
Proday ima tako tihu masinu da jedino sto cujes su sopstvene misli, ne racunajuci zavojnice na MSI :D

vidim da obichna hawk klokovanjem dostize i prebacuje 950 za jezgro, da li to znachi da ce talonac da pridje josh blize magichnoj cifri od 1000mhz za jezgro? ako je tako...biti ce veoma zanimljivo :)

...

Posle ovog izgleda imacemo uskoro dve odlicne karte u malim oglasima :d:

1. Msi gtx460 Cyclone 1gb
2. ASUS 1GB ENGTX460 DirectCu

:-devil-:

Dobra, je samo sam ocekivao bolji OC uz taj triple overvoltage bar 950Mhz, postizu i GTX460 karte bez te funkcije 920Mhz, mada opet odlican je i toliki klok.

Ne vidim na netu da je neko uspeo naterati GPU da radi na 1GHz, a to je jedan od glavnih BOOM slogana ove grafe. :trust:

Nije niko uspeo ni prosli HAWK koji je isto imao triple overvoltage, izgleda da to skoro uopste ne pomaze.

Sjajne su to karte, ali ocekivao sam bolji OC, a i ovaj Talon Attack ima i bolje memorijske cipove ali ipak nej od neke pmoci za OC izgleda....

Ja bio ubedjen da ce to biti bolja grafa od moje za manje para :D

Definitvno se ispostavilo da treba juriti najjeftiniju jer su male razlike. Talonu je cena odlična, uz kvalitet i to je sve.

samo sto je 5770 klokovan na "samo" 880mhz,a znamo da mnoge odu na 950mhz i ram od njih nije na ovako "slabasnih" 1240mhz jer to moze dosta vise npr ko ja moju sto sam drzao na 1350mhz...neko se na ovom testu bas trudio da dokaze da je kao 460-ka jako naklokovana brza od 2x5770(solidno klokovanih)

samo sto je 5770 klokovan na "samo" 880mhz,a znamo da mnoge odu na 950mhz i ram od njih nije na ovako "slabasnih" 1240mhz jer to moze dosta vise npr ko ja moju sto sam drzao na 1350mhz...neko se na ovom testu bas trudio da dokaze da je kao 460-ka jako naklokovana brza od 2x5770(solidno klokovanih)

Promasio si poentu, bitno je da neko nagurao Talon na 1GHz :)

Elem, 2x 5770 je daleko (2x kod nas :D) squplja kombinacija od 460GTX tako da je pomalo glupo porediti zar ne?

Mogu ja pokazati interne testove gde Talon Attack kida 470GTX ali to je manje bitno... drzite se teme. Ima dovoljno thread-ova ATI vs NV

Koristili su i skuplje verzije HD5770 sa single slot kulerom koje koštaju koliko i PCS+ verzija sa fabičkim oveklokom na 900MHz. Za manje para su mogli da kupe dve referentne i overclokuju ih na, recimo 950/5600MHz.

Hajde neka kupci Talon Attack-a isprobaju OC mogućnosti svojih kartica. Baš bih voleo da neka GTX460 probije magičnu barijeru od 1000MHz.

Koje su razlike izmedju talonca i obicnog hawka ?
ne mogu naci nigde talonca,moze li proci obican hawk z aklokovanje dobro?

Nazad
Vrh Dno