Šta je novo?

MSI Megabook 670

• Začetnik teme Začetnik teme Bocy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bocy

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Moze li mi neko ko ima ovaj laptop MSI Megabook 670 reci da li se greje i koliko? To pitam jer sam radio na drugarevoj Toshibi koja kosta 1100 evra i toliko se grejao da mi upste nije bilo prijatno da radim na njemu. I generalno kakvi su utisci o ovom laptopu?

Pozdrav

Moze li mi neko ko ima ovaj laptop MSI Megabook 670 reci da li se greje i koliko? To pitam jer sam radio na drugarevoj Toshibi koja kosta 1100 evra i toliko se grejao da mi upste nije bilo prijatno da radim na njemu. I generalno kakvi su utisci o ovom laptopu?

Pozdrav

Imam ovaj model i mogu Ti reci da se ne greje mnogo, cak sta vise greje se manje od dosta drugih modela koje sam probao. Takodje, izlaz za topao vazdih je sa zadnje strane sto je mnogo bolje resenje od onoga kad "duva" na stranu na kojoj ti je mis 🙂

POZDRAV

Laptop je sasvim dobra kupovina za taj novac za koji se nudi. Greje se malo, ali ne toliko da bude neprijatno pri radu. Tastatura se malo savija pri kucanju, plastika deluje malo jeftino, ali je generalno ok. Plus je zbog Numpad-a desni deo tastature malo zbijen, ali se naviknes posle jako kratkog vremena. Zvucnici su solidni ( ne mozes ni ocekivati neki preterani kvalitet ). Touchpad bi mogao da bude malo osetljiviji, po mom licnom misljenju, mada uz njega sada dobijas laserski mis, tako da je to reseno. Ima oko 3kg, tako da nije ni preterano tezak.
Ekran je glare ( kao i vecina ekrana na novim laptopovima ), cisto da znas.

Nazad
Vrh Dno