Šta je novo?

MSI Mega Stick ... odluka !

Naravno da ne. :)

da malo ozivim ovu temu :)

Razmisljam se da uzmem MSI mega stick 520 pa me zanimaju vasi utisci o ovom uredjaju. Da li je isti po funkcionalnosti kao i 256? Kakve su slusalice? itd.

na zalost nisam video da kod nas prodaju ovaj model 520 od 512MB vec samo od 256MB :(
pa ako neko zna i gde ima da se nabavi model od 512MB

poz

MB soft Brankova 21 zastupaji MSI. Vidi kod njih.

Raspitao sam se ja kod njih odavno... ne planiraju uopste da uvoze model od 512MB... :(

nego, mene zanimaju vasa iskustava sa ovim plejerom

Imao sam MegaStick 256 13 meseci i arcio sam ga do besvesti sa drugim sluskama posto su njegove ocajne (izlaz 2x30mW a sluske 2x10mW!!!). 1mesec posle isteka garancije je crko pri formatiranju i nema mu spasa...
Posto se na greskama uci, pazario sam sada MSI MegaPlayer 521 od 512mb sa LiIon baterijom i za pocetak sam prezadovoljan. Sluske su bolje, ali samo po kvalitetu, ne i po jacini, tako da opet koristim 3rd party sluske.
Ovo o ucenju na greskama je bila sala. To sto mi je crk'o, otpisujem na slucajnost. Ipak sam vise od godinu dana do iznemoglosti koristio doticni (i po zestokom minusu i plusu). Uvek bih pre kupio MSI nego neki noname, mercury, mustek, sweex ili vec nesto slicno. iRiveru respect.

Poslednja izmena:
jel zna neko da li mega stick 520 cita imena pesama posto nigde nema da pise, pretpostavljam da cita ali ipak treba biti siguran

Nazad
Vrh Dno