Šta je novo?

Msi Mega Stick 1!!!!!!!!!!!

delimir je napisao(la):
...

Pa ti si odradio fizicki posao, a ja sam dosao kao IT ekspert ds podesim servise itd...Znas i sam tamo pod Administrative tools :)

Salim se naravno...

Bane je prakticno sve sam i odradio, zato sam i napisao, "dok je Bane sklapao masine", a ne "dok smo sklapali masine"...

Peca je cini mi se posle sve instalirao, a Maxa je krenuo da gasi servise, pa mu ja nisam dao :) To je doprinos svakog pojedinacno :) Ah, da Jovo, je "ucio" i nije mogao da dodje :)

Aman, vas dvojica... Secam se cene, i Banetovog srafcigerisanja i slicno, ali da li treba da pozovem svedoka iz Pakoma da vam potvrdi da sam taj megastick dobio makar dva meseca PRE tog dana kada smo planirali nastup na roadshowu??? I tada je dosao jedan do dva i cena na zvanicnom sajtu je bila 138 evra! To sto ste ga vi videli prvi put taj dan, to je vec vasa stvar :)

Dobro ti si uvek bio ipsred svog vremena :mrgreen: Izvini, nisam znao da si ga dobio pre Dragana Milanovica :) Salim se. Nisam znao za tu cenu od 138e.

Bane je napisao(la):
...

Ki prstom u pekmez ;P

Da, da, primam packe (hoces da lizes pekmez pre toga :p). Nego Bane, nemoj vise da se bunis, jer bez Delimirove pomoci ni gramaticke greske (u mom textu) ne primecujes ;)
Ajd'
:no reply: (osim ako opet nisam nesto pogresio :mrgreen: )

PJ je napisao(la):
...
Da, da, primam packe (hoces da lizes pekmez pre toga :p). Nego Bane, nemoj vise da se bunis, jer bez Delimirove pomoci ni gramaticke greske (u mom textu) ne primecujes ;)

Ocu ako je pekmez od shipurka ;P
Shto se tiche grshke... Ma video sam i ja, ali sam malo duze drzao otvoren prozor za odgovor, pa me je Deki preduhitrio :beat:

byMaX je napisao(la):
...
ali da li treba da pozovem svedoka iz Pakoma da vam potvrdi da sam taj megastick dobio makar dva meseca PRE tog dana kada smo planirali nastup na roadshowu???

Ako cesh da zovesh Jessy, onda ti svi verujemo... Nemoj dzabe da troshish kredit :mrgreen:
Shto reche Deki, mora da si dobio primerak koji je prvi sishao sa proizvodne trake, poshto je MSI predstavio Mega Stick na Computexu 23. septembra :beat: O:)

Kakve to veze ima, da je bilo nekog sajma u avgustu, predstavili bi ga tada! Uostalom, nema potrebe za izmisljanjem... bio je makar pola godine kod mene...

Pa, jel se toliko testira jedan najobicniji MegaStick :mrgreen: Sto nisi to odmah vratio, a? :)

byMaX je napisao(la):
... bio je makar pola godine kod mene...

Shest meseci za jedan MP3 plejer ? :confused:
Ti onda mora da dobijash grafichke kartice bar 2-3 godine unapred... :mrgreen:

Ovde definitivno neko laže pre nego što zine :)...

Vrh Dno