Šta je novo?

MSI mega stick 1- gde popraviti

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
Imam mali problem sa mp3 playerom... dakle rasklimao mi se onaj deo gde ulaze slushalice, pa mi se jachina u slushalicama smanjila i slusgalice stalno prekidaju...
gde mogu da popravim ovo i po kojoj ceni,
i zanima me gde mogu da kupim original slushalice [sa onim kanapom oko vrata]
u napred zahvalan

To se i meni desilo sa Creative Zenom. Odlomila se stampa pa mi bass ne radi. Zvao sam BG Electronic a oni su mi rekli da ne rade sa Creative uredjajima. Fora je da ne treba da radis sa posebnim uredjajima da bi to znao da popravis ali to je njihova politika. Dao sam bratu da mi to uradi i morao je da nadje posebnu lemilicu. TAko da probaj sa BG Elektonicom ili nekom slicnom firmom a ako nece da rade snadji se kao sto sam se i ja snasao.

Mirko BGD je napisao(la):
Imam mali problem sa mp3 playerom... dakle rasklimao mi se onaj deo gde ulaze slushalice, pa mi se jachina u slushalicama smanjila i slusgalice stalno prekidaju...
gde mogu da popravim ovo i po kojoj ceni,
i zanima me gde mogu da kupim original slushalice [sa onim kanapom oko vrata]
u napred zahvalan
Isti kvar mi se dogodio na mom Megastick-u pre nekolkio dana. Gurnuo sam nove slušalice koje su izgleda imale vću bananicu i rasklimao se ulaz. Radio je skoro tri godine svakodnevno i ni sada nisam raspoložen da ga se tek tako odreknem.
Dakle i ja imam isto pitanje kao MirkoBgd.

taj rad... i meni isto oko 3 god, skoro svaki dan po min 3h i sada se oavko sjebao... ranije sam imao problem sa dugmetom za radio koje je samo od sebe upalo, i sa svetlom, to sam popravio u PC centru [platio 1000din, u stvari nisam popravio, nego su mi na kvarno zamenili mp3 polovno za polovno misleci da sam ja veverica, a ja sam ih pustio da misle] i danas o5 odem u PC centar, kad oni kazhu ne radimo popravku mp3 playera... reko dobro... i sad ne znam shta da radim... a ne kupuje mi se novi.... tj ako bih kupio novi, onda bih uzeop ipod nano, koji mi je preskup, jednostavno ne daje mi se 300e na mp3 player

Ja sam to vec radio i to bas na Mega Player-u 1..... Moraces da uzmes screwdriver u ruke, otvoris player i zalemis ono sto se pokidalo i ne bi bilo lose da uchvrstis topljenom plastikom (iz pistolja) ili silikonom....

Covece, svakom mega stiku 1 se to desilo. Mozes bre sam da popravis bez problema, nije tesko. Ja sam ga sam sredio.
A sluske takve ne verujem da mozes da nadjes, a i onako nisu bile neke. Uzmi bre ono za kluljuceve oko vrata i neke dobre sluske za ~10e i treaj, Tako sam ja dok nisam uzeo bolji plejer.

Poslednja izmena:
MegaStick je čini mi se MSI proizvod? Ako pak neko ne želi da sam nešto popravlja (ili nije siguran da ume), onda može da se obrati ne znam ... PINu, MBu?

Ja mislim da je mb soft uvoznik za msi ili tako nesto, mozda oni znaju ko bi to uradio.Mada je to glupost, obicni kontakti, svako sa malo znanja bi mogao to da ti sredi (ako su samo kontakti)

Danas sam ceo dan po onoj kishi jurio po gradu servis... da li verujete da ni jedan od servisa u kojima sam ja bio ne servisira mp3 playere... mb soft, pakom i sl. ali bash niko...

Svrati do Tehnikom servisa, video sam kod njih raznorazne mp3-je na servisu.

Danas sam ponovo otishao do PC centra... ali ovog puta u mali mokri lug i neki likovi koji tamo rade ga prohvatise, iako serviser nije tu... pa cje ga on pogledati u ponedeljak... samo se nadam da necje biti papreno...

ja ga svojerucno zalemih i oblepih izolir trakom, tako da sad ne moze da mrdne i da 'oce:D

(posto sam ga lemio 2 puta pre toga i oba puta se reslklimao)

Meni se desilo isto, ali sam izgubio onaj stereo jack, trazio sam po radnjama ali nisam uspeo da nadjem, jel ima neko ideju gde ima da se nabavi? BTW meni su oksidirali kontakti i samo je ispalo.

probaj u TPC Zeleni venac ima radnja koja prodaje sve zhivo od kablova pa i te konektore bash sam video pre neki dan,,,,

Ne, chak me nisu ni pitali u chemu je problem nego kratko i jasno: ne servisaramo mp3 playere koji nisu kupljeni kod nas.....
Mancha pa mogao sam tebi doneti da mi to odradish..

Zovem ja lepo danas servis i kaze meni lik, jao znas to je memorija... reko kakva crna memorija kad je radio sooper... on kao ne znam ja to je memorija necje da uchita... reko brate mp3 radi savrsheno, samo se deo olabavio i treba da se zalemi, ja nemam vremena/volje da se cimam sa tim zato sam ga i doneo tu... kaze on dobro ali memorije nam stizu za dva dana pa ti pozovi pa cju ti recji koja je cena...

ja nishta ne kapiram...

ako ne popravim... svraticu samo mi morash recji do kog servisa i kad radish...

danas podigao moj mp3, bash su ga lepo udesili.... dobio sam na poklon i slushalice sa onim za oko vrata samo se slabo chuju
popravka je koshtala 800din

Mozhesh li, molim te, da napishesh gde si to uradio (adresa, telefon, sajt,...)? Ako ne mozhe na forumu, onda na PM (mada bi bilo super na forumu, poshto izgleda ima jako puno ljudi sa istim problemom). Imam isti problem sa MegaStickom 256, starim dve i po godine - razdrndan izlaz za slushalice, pa chim se malo pomeri bananica, gubi se kontakt za jednu ili obe slushalice. Inache, plejer radio savrsheno i dalje, sve je potpuno ochuvano (izuzev jedne pukotine na masci ekrana, koju je "zaradio" josh u pochetku korishcenja, ali to je samo kozmetika).

Hvala unapred & pozdrav!

Poslednja izmena:
ewo probacu ovde radnja se nalazi u malom mokrom lugu PC centar, ali ne mogu da nadjem vizit kartu

Meni MSI o5 crkao... ukljuchim ga, pochne da pewa i onda se restartuje i tako u nedogled restartuje se ponovo i ponovo i ponovo...
hvala bogu pa ne moram da ulazhem vishe lovu u njega, dobio sam i-pod nano...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno