Šta je novo?

MSI Limited - problem, pomagajte

zmajns

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2001
Poena
650
Naime, desava se sledece. Na secondary masteru nece nista da radi kako treba. Sjebu se fajlovi ako prikacis hard, pisac je neupotrebljiv i tako to, ali samo na masteru. Ideje, sugestije ? Sem one da bacim plocu

Baci plocu :D

Ploca nije toliko stara, valjda ima garanciju?
Ako nema, kupi ATA133 ili ATA100 kontroler, za male pare...

I proveri kako ti je podesen BIOS; da li je ukljucen/iskljucen sec. master / UDMA itd...

Pa ja sam svojevremeno (486 DX4 120MHz) imao problem da se HDD posle jednog otvaranja kucista naglo usporio, i problem je bio u tome sto je magistrala za disk isla preko kulera procesora.

Mozda kuleri i sad prave slicne smetnje?

U poslednje vreme primecujemo sve vise psovki... Nije da nama licno to smeta ili se vredjamo, ali je ipak pokazatelj kulture samog foruma a najvise korisnika... ako BAS morate da opsujete, iskoristite zvezdice na problematicnim slovima... Moje zapazanje i misljenje je da psovke uopste nisu simpaticne...

Pozdrav

U al je opsovao... Covece... Brzo!!! Brzo trci u crkvu i 3x Oce nas!!!

(ili Ave Maria ko preferira)...

Bre Maxe, ti ko da nisi odavde... :)

byMaX je napisao(la):
U poslednje vreme primecujemo sve vise psovki... Nije da nama licno to smeta ili se vredjamo, ali je ipak pokazatelj kulture samog foruma a najvise korisnika... ako BAS morate da opsujete, iskoristite zvezdice na problematicnim slovima... Moje zapazanje i misljenje je da psovke uopste nisu simpaticne...

Pozdrav

Zao mi je ako sam nekog uvredio, ali posle 6h provedenih u vidu "sta god da radim, ploca ne radi" omaklo mi se...

Zar je izraz " ******o " psovka?

Buca je napisao(la):
Zar je izraz " ******o " psovka?

Mislim, stvarno. Znam da je prosek godina na forumu oko 17, ali ovo lici i na manje. Ipak, ako moze, malo manje.

ako je rec o MSI k7t pro 133a limited edition, onda ili si dobio los primerak ili te zeza os jer je to jedna od retko stabilnih ploca sa jos boljim kontrolerom tako da bolje pogledaj u bios ili u device manager\ide...

da se nisi bavio flashovanjem biosa??

TEP3A je napisao(la):
ako je rec o MSI k7t pro 133a limited edition, onda ili si dobio los primerak ili te zeza os jer je to jedna od retko stabilnih ploca sa jos boljim kontrolerom tako da bolje pogledaj u bios ili u device manager\ide...

da se nisi bavio flashovanjem biosa??

Naravno da jesam :)

Vrh Dno