KingSRB
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2014
- Poena
- 69
Poz svima imam par pitanja za vas hakere [emoji6] naime treba mi pomoc oko sledeceg a, to je da ovih dana treba da kupim gejmerski laptop pa me zanima par informacija u vezi gore navedene Grafike "Nvidia 840M 2GB rama" i ostalih komponenti u laptopu!
Model laptopa je sledeci:
MSI GP60 Leopard 4729S7 16GH11 472
Processor 3.2 i7 4700HQ
1TB HDD
GeForce 840M 2Gb
Pitanja su sledeca:
1- koliko je snazna navedena graficka kartica Nvidia840 2GB ram memorije , da li neko ima slicnu ili zna iz iskustva da mi kaze koliko je dobra u igrama kao primer igre koje bi se igrale na laptopu u prvi mah su:
- World of Tanks
- Project Cars
- GTA V (naravno cim izadje a najavljen je i za P.C)
- Fifa 15
- Battelfild 3 & 4
To je otprilike to igre bi se igrale na high i ultra setovanjima ako je grafika u stanju da potera(a nadam se da jeste bar neke naslove [emoji6] od navedenih)!
Nasao sam na msi stranici da grafika ima triaxs(tehnologiju) mod tipa da moze prikazuje sliku na jos 2 monitora sem od laptopa valda sam to dobro shvatio da povezuje sliku u jednu celinu na 3 monitora hmmm... da li je to tacno pojma nemam pa moze neki info i u vezi toga?
2- Procesor i7 4700HQ 3,2Ghz:
Da li neko zna ili moze da nadje negde(ja nisam uspeo) na netu koji/koliki je turbo mod(fabricki) ovog procesora kad se da paprike(radi nesto zahtevno igranje fala bogu [emoji6] )
ako uopste i postoji turbo mod na ovom procesoru ili ovom laptopu svojski sam se trudio ali nisam nasao info u vezi toga?
Hvala svima unapred na bilo kakvoj pomoci u vezi pitanja [emoji3] !
Model laptopa je sledeci:
MSI GP60 Leopard 4729S7 16GH11 472
Processor 3.2 i7 4700HQ
1TB HDD
GeForce 840M 2Gb
Pitanja su sledeca:
1- koliko je snazna navedena graficka kartica Nvidia840 2GB ram memorije , da li neko ima slicnu ili zna iz iskustva da mi kaze koliko je dobra u igrama kao primer igre koje bi se igrale na laptopu u prvi mah su:
- World of Tanks
- Project Cars
- GTA V (naravno cim izadje a najavljen je i za P.C)
- Fifa 15
- Battelfild 3 & 4
To je otprilike to igre bi se igrale na high i ultra setovanjima ako je grafika u stanju da potera(a nadam se da jeste bar neke naslove [emoji6] od navedenih)!
Nasao sam na msi stranici da grafika ima triaxs(tehnologiju) mod tipa da moze prikazuje sliku na jos 2 monitora sem od laptopa valda sam to dobro shvatio da povezuje sliku u jednu celinu na 3 monitora hmmm... da li je to tacno pojma nemam pa moze neki info i u vezi toga?
2- Procesor i7 4700HQ 3,2Ghz:
Da li neko zna ili moze da nadje negde(ja nisam uspeo) na netu koji/koliki je turbo mod(fabricki) ovog procesora kad se da paprike(radi nesto zahtevno igranje fala bogu [emoji6] )
ako uopste i postoji turbo mod na ovom procesoru ili ovom laptopu svojski sam se trudio ali nisam nasao info u vezi toga?
Hvala svima unapred na bilo kakvoj pomoci u vezi pitanja [emoji3] !