Hvala za ispravku,
ne znam kako mi se potkrala greska, ali sam bio uveren da je poslednja verzija u sebi imala cifru 9. Kad bolje razmislim cini mi se da sam mislio na 1.09, ali je u svakom slucaju i to pogresno.
So, izvinjavam se na nepreciznim informacijama.
Inace, moja primedba je znacila u sustini da kad je coveku racunar stabilan, a samo u jednom programu ima problem - da prvo proveri da li eventualno postoji neki update za taj program. A kada to iscrpi, onda tek obrati paznju na ostalo. Mislim, bice mu uglavnom lakse, i da resi problem, i da sazna pravi uzrok problema.
@ 1010
Pa ako memorija radi na 166MHz umesto na 200MHz onda mi se cini da sporije radi. Al` ako radi nestabilno na vise MHz mislim da izbora nema, ili spustiti MHz ili promeniti memoriju za onu koja moze da daje vise@stabilno.
Nadam se da ce ti preciznije neko odgovoriti na tvoje pitanje, jer ja sa ovim nemam skoro nikakvo iskustvo. Mozda ti bude informativno da pogledas sledeci clanak, i i ostalima koje zanima da ulazu u bolju memoriju.
http://www.thejemreport.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=10&mode=thread&order=0&thold=-1