Šta je novo?

MSI - GX701X-092EU

MIO

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2003
Poena
619
zanima me dali neko ima ovaj laptop, kakva su iskustva, zagrejavanje, ekran, baterija i ostale bitnije stvari???

specifikacija je

Procesor: Intel Core2 Duo T9300 (2.5GHz)
Chipset: Intel PM965+ICH8-M
Zaslon:¸17" WXGA+ Glare Type(1440x900)
Grafička kartica: NV 9600, 512MB VRAM
Memorija: 4096MB DDRII
Tvrdi disk: 320GB
Optički uređaj: DVDRW Super Multi
Modem: DA
Mreľna kartica: DA,
Beľična mreľna: DA
Bluetooth
Ugrađena web kamera
Čitač memorijskih kartica: DA, 4u1
Zvučnici 4+1 Dolby, subwoofer
Baterija: 6 ćelija
I/O portovi:
- 1x Express Card
- 1x Modem (RJ11)
- 1x IEEE1394 (firewire)
- 1x LAN (RJ45)
- 1x VGA + HDMI
- 1x mikrofon + izlaz za sluąalice + LineIn
- 3x USB2.0
- 1x HDMI
Gaming Torba + Mią

trebam da kupim ovaj laptop pa bi mi bilo kakve informacije dobro dosle!!!

i ja isto... zvao sam gigatron i rekose mi da ga nemaju, tj da je rezervisan

da pokupovali ljudi, a niko ne deli utiske, kad si zvao, jesu rekli kad ce imati ponovno?

za njega nisu rekli da ce ga imati ponovo, a cena je smesna... 69.999 ako se dobro secjam. ima jedna stvar koja mi se nije svidela, a to je da su dobili samo jedan taj model...

uzeo sam ga malopre... nesto kasnije javljam utiske kad instaliram OS

super, jos neke slike pokaci i milina:D

evo ovako... prvi utisci

kvalitet izrade - nula
sve krcka, izgleda jeftino, dizajn nije los, ali nije nista ni posebno

zvucnici su super
ekran je odlican

inace uz racunar se dobija i kineska torba i mis koji nisam raspakovao...

sve u svemu za sda sam zadovoljan, to su neki prvi utisci a uskoro kacim i slike

Koliko je to cudo... kakav bre laptop to ni seki aleksic ne bi stalo na lap... postuj rezove da vidimo sta moze zver

lap u opste nije mnogo veliki... cini se na slikama, inace kad sam ga odpakovao, bas sam se iznenadio... ja sam ocekivao mnogo vecu zver,al dobro, i ovo je valjda dovoljno

ne diraj mi Seku :D

koje rezove? kako gde sta?

svaka cast covek sto kaze i uradi, kako ti se cini ekran, zagrevanje, nemoras odmah odgovoriti, uzivaj malo u njemu hehe:))

Poslednja izmena:
Ekran je vrh ni nalik onome sa kojim sam se ja sreto na FSC amilopro v2030

zagrevanje mi malo smeta, tj desna strana notebook-a se greje, nadam se da je to normalno [bar je bilo na FSCu] postavio sam screenshot temperature

inace oko godinu dana sam gledao koji lap top da kupim, i da nisu pocele da skacu cene, i evro jos ga nebih kupio jer mi nije bilo hitno

hteo sam Acer [prvo 7720, 9930, 8920, 8930, 7730 medjutim ovo mi se ucinilo kao povoljnija kombinacija]... nadam se da nisam pogresio

Moze 3dmark06, crysis bench, far cry 2, sta god imas. Sto kaze MIO ne moras da zuris, uzivaj.

evo ih i testovi.. na zalost ja se ne razumem mnogo u njih, pa bi bilo dobro da ih prokomentarisete

to je do nekle i normalno... kako skace evro, tako ce i cene... upravo zbog toga sam ja lap kupio za jedan dan..

ja sam ipak odustao od ovog modela narucih sebi dell xps m1530 slicne konfe i za manje love :D

evo sad gledam konfiguraciju tog dell-a.. nije los, al mi je MSI bolji

-2gb ram
-c2d na 2.4
-250 gb hdd
-samo 15" ekran

jedino sto ima vise od MSI-a je citanje otiska prsta
a kosta za 250e vise od MSIa... zajbo si se, sem ako nemas neku kombinaciju da ga uzmes za manje pare...

uzeo sam jacu konfu sa 4gb rama,320gb hdd itd i manja cifra od MSI :)

Poslednja izmena:
jedno pitanje:

igram recimo GTA IV dva sata... i onda mi se ukljuce svi zivi ventilatori, sve zuji... [sto meni ne smeta] ali onda igrica pocinje da se ponasa ne normalno, da secka itd. ne moze normalno da se igra ni sam ne znam kolko sam misija pao zbog toga...

Verovatno dolazi do pregrevanja, pa sistem obara frekvenciju CPU-a / GPU-a da ne bi doslo do spaljivanja. Imao sam slicnih problema sa Acer 7720G-302G50, ali sam nekako resio sa Notepalom i finim podesavanjem napona procesora.

Ja imam ovaj lap top, u principu sam zadovoljan, u poslednje vrijeme mi se desava da posle podizanja sistema disk radi oko 5 min pa da vidim ima li neko savjet mozda je nesto softverski pa sta da radim? Inace sve za pohvalu...

Windows Vista je u pitanju....32bit

Poslednja izmena:
Kakva su vam iskustva sa punjenjem desava li se da nece da puni kad se ukljuci nego radi direktno na struju?

imperator, nema potrebe da saljes poruke za redom, ako se ne varam postoji dugme "izmeni"

sto se tice sporog podisanja OSa nemam nikakvu ideju, ja koristim Vistu x64 SP1 i sve radi odlicno. doduse ne secam se kada sam ga poslednji put ugasio postosidam svasta nesto sa neta

a tvoje drugo pitanje, nisam razumeo, najnormalnije se puni kao svaki notebook racunar...

Kod mene nema tog dugmeta zato sam i pisao vise puta tj ima ga odmah al posle nestane,a sto se punjenja tice kazem ti kad ga ponekad upalim da se puni tj u struju nece da se puni nego samo kaze ukljuceno,ne puni se u prevodu radi na struju al baterija na pola i ne puni se ne znam zasto. I jos jedna stvar kako si zadovoljan sa vistom 64bit da li podrzava nove igre ima li kakvih mana i sl. S obzirom da lap top ima 4gb rama a 32-bitna verzija podrzava samo 3gb mozda bih i ja presao na 64-bi. I da li opterecuje vise sistem ili je pak brza...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno