Šta je novo?

MSI GX620X?

Od ta dva modela, odlučio bih se za Toshibu. Deluje mi kvalitetnije + 3 godine garancija + jaca grafička. 1 GB rama manje nije preveliki problem, s obzirom na cenu rama.
Juce sam sa drugom obilazio radnje, trazeci laptop u klasi do 1000 evra. Na kraju je uzeo MSI GX701-092EU za 76500. Nisam odusevljen dizajnom, jer deluje previse poslovno.
Što se tiče cimanja do BG-a, postoje kurirske službe koje mogu da ti donesu iz BG-a na kućnu adresu. :D

Ne poznajem osobu ali neko je skoro prodavao toshibu za 1100e koju da imam kesha uzeo bih ne bih trepnuo.

Pogledaj oglase ovde na benchu i kontaktiraj ga shto se tiche garancije na prvom mestu. To bi bio definitivno best buy ako vecj ganjash takve modele.

evo kako to izgleda

http://www.pcpractic.rs/products_compare.php?id=2285&compare_id=2116

Poslednja izmena:
Od ta dva modela, odlučio bih se za Toshibu. Deluje mi kvalitetnije + 3 godine garancija + jaca grafička. 1 GB rama manje nije preveliki problem, s obzirom na cenu rama.
Juce sam sa drugom obilazio radnje, trazeci laptop u klasi do 1000 evra. Na kraju je uzeo MSI GX701-092EU za 76500. Nisam odusevljen dizajnom, jer deluje previse poslovno.
Što se tiče cimanja do BG-a, postoje kurirske službe koje mogu da ti donesu iz BG-a na kućnu adresu. :D

GX701 i GX620 su razlicite kategorije te ih nije moguce porediti...

GX620 je "full" Montevina platforma, kvalitetniji ekran i presvega full-aluminijum case :)

Privlaci me taj ekran, sluzice za :

1. Photoshop
2. Igre
3. Ostalo

Nazad
Vrh Dno