Šta je novo?

msi gtx 960

NIKOLAN

Cenjen
Učlanjen(a)
16.07.2013
Poena
154
Imam pitanje,vezano za instalaciju grafike.
Ako se instalira grafika preko nvidie skinu drajveri,pa onda preko sajta proizvodjaca,
Zato na grafici ne rade kuleri.Razumem na 29c da ne ukljucuje ali zasto ne ukljucuje na 60c?
Ako se manuelno ukljuci mod za brzo hladjenje,kuleri rade.
Na occct nije izbacio gresku,sta se dogadja?

Skini Msi afterburn, mislim da se tako zove program, pa ručno podesi obrtaj ventilatora na zadatim temperaturama.
Koji je to model? Da li ima dva ventilatora ili ne?

Kod mene radi podesavanje ventova sa MSI Afterburner,
222.png 3333.png
I na tih 25% i 600 obrtaja u minuti su mi super temperature, i samo kad igram igru povecam na 60-70% sve zavisi koliko hocu temperaturu i to je to.

Imam pitanje,vezano za instalaciju grafike.
Ako se instalira grafika preko nvidie skinu drajveri,pa onda preko sajta proizvodjaca,
Zato na grafici ne rade kuleri.Razumem na 29c da ne ukljucuje ali zasto ne ukljucuje na 60c?
Ako se manuelno ukljuci mod za brzo hladjenje,kuleri rade.
Na occct nije izbacio gresku,sta se dogadja?

Ovo je sve normalno, taj GPU (GM206) je veoma nezahtevan termalno, a TwinFrozr kuler koji se nalazi na toj karti je dovoljan i za GTX 970 tako da verovatno pali ventilatore kad zadje u temperature od 65+ stepeni. Recimo trenutno koristim GTX 950 Gaming 2G i bukvalno ceo set testova (svi testovi kompletno) u 3DMarku izvrti bez da zavrti ventilator. Odnosno, tek pred kraj krenu da se vrte na 25% brzine :)

Tako je, ventilatori ti se ukljucuju tek kada predje 60 stepeni, tako je na 960-icama :)

Vrh Dno