Šta je novo?

MSI Global B75MA-E33

Chavo Ledeni

Poštovan
Učlanjen(a)
23.01.2015
Poena
54
Pozdrav interesuje me da li MSI Global B75MA-E33 maticna ploca moze da podrzi novu GeForce GTX960 MSI GAMING 2GB DDR5, HDMI/DVI/DP/128bit/GTX 960 GAMING 2G i da li je thermaltake napajanje od 500W dovoljno za navedenu graficku karticu ?

Moze, a napajanje je dovoljno. Koja je tacna oznaka napajanja i koliko je staro?

Isplati li se uopste uzimati je ? Dvoumim se izmedju nje i Sapphire R9 280X Tri-x samo sto ce mi za R9 280X trebati novo napajanje

Ne isplati se po ceni u Srbiji (240 evra), jedino preko.

Da, 280X je dosta bolja a obavezno ti je i novo napajanje. Znaci uzmes novo napajanje za 50-60 evra i nadjes polovnu 280X (sa garancijom) za 150-190 evra. Ako nemas novac za novo. 😉

Poslednja izmena:
a oznaka napajanja thermaltake lt 500nl2nl sad ce dve godine od kako sam ga uzeo

Nije bitan kvantitet vec kvalitet.

Moze taj Chieftec bez problema. Ionako jos imas Intelov procesor koji je smesan potrosac. 🙂

Aaa DA 😀 zaboravio sam na soket 😀 Sta ti mislis R9 280X Tri-X ili ova GTX 960 sta da uzmem ? Trenutno koristim Radeon HD 7850 1GB ne bi da predjem na Nvidiu, ali mi se svidja ova GTX 960 pogotovo Twin Frozr V, a kada pogledam R9 280X Sapphire uff tezak izbor

Sapphire 280X TRI-X, naravno. Samo proveri da li moze u kuciste da ti stane posto je bas dugacka.
I napajanje obavezno da promenis.

Poslednja izmena:
Ne znam kako da proverim graficka je 30.8 dugacka a ja imam kuciste BitFenix Merc Alpha rekli su mi da u to kuciste staje kartica duzine do 31,5 cm tako da bi ova vetovatno stala knap

Moze li neko da mi kaze u cemu je razlika izmedju Sapphire R9 280X tri-x obice i Toxic verzije ?

Nazad
Vrh Dno