Šta je novo?

MSI Gf2 Ti MS8836

zoran

Čuven
Učlanjen(a)
31.03.2002
Poena
604
Dali neko zna kako da pokrenem twin view sa ovom karticom, probao sam sa raznim driver-ima i nikako nemogu da je nateram da pusti sliku na TV-u. I jos jedan problem imam kod skidanja sa VCR-a u racunar, uvek mi limitira fajl velicine 4096Mb sto je u rezoluciji 720x576 nekih 30 minuta video zapisa u MPEG2 formatu.
Ako neko zna resenje za ova dva problema neka mi javi.
Unapred hvala!

limit...4Gb

Sto se tice limita koji si napisao, problem je sto si verovatno na FAT32 fajl sitemu, a to je nazalost maksimalna velicina pojedinacnog fajla!
Moraces da predjes na win2k ili XP (NTFS) pa ces imati mogucnost prakticno neogranicene velicine....
BTW kakva je MSI Ti200 sto se tice 2D prikaza i koliko je brza od MX400 (verujem da si nesto slicno imao pre :D)

Re: limit...4Gb

Odakle ti ideja da TwinView radi na GF2 Ti karticama ? ;)

Pozdrav!

U svakom skucaj ti je bolja MSI Ti200 od MX400 i sto se tice 2D prikaza a i brzine.

A za twin view na GF2 Ti za MSI MS8836 procitao sam na nekom sajtu, a ona ima s-vhs i compozitni izlaz za TV tako da bi trebalo to da radi, medjutim ja nikako nemogu da bacim sliku na TV-u.

Ma znam...

...da je Ti klasa za MX400, ali sam pitao kako se MSI tu kotira medju Ti karticama?

Nije losa, ali u svakom slucaju Gainward GF2 Ti je mnogo bolja kartica, bar po mom misljenju...

IKS... Poslusao sam tvoj savet i presao na Win XP (NTFS), ali i dalje mi je ogranicenje na 4Gb tj. oko 30min. video materijala. Nikako nemogu da grebujem preko toga, znas li jos neko resenje?
Pozdrav!

Ljudi i dalje nisam resio problem sa limitom, ima li jos neko resenje za ovaj problem?
Pozdrav!

zoran je napisao(la):
IKS... Poslusao sam tvoj savet i presao na Win XP (NTFS), ali i dalje mi je ogranicenje na 4Gb tj. oko 30min. video materijala. Nikako nemogu da grebujem preko toga, znas li jos neko resenje?
Pozdrav!

Auu, bas ti je dao resenje, prica gluposti, ja sam u ME-u par puta grabovao i do 6GB-a kad sam zaboravio da iskljucim... :) To ces morati malo da cackas, da iskljucis to ogranicenje, ako uopste mozes.
Ja imam ATI TV Wonder, i nema nikakvog ogranicenja sem velicine diska/particije.
Probaj da smanjis rezoluciju na 640x480, tako bi trebalo da ti stane 2.5 sata u 4GB-a. (otprilike)

Twin view ces postici sa driverima 21.83 i dalje.Nemoj koristiti win coder ili winproducer, vec skini sonic foundry studio.Radi bez problema i nema limit.Ali 1minut u punom palu je 1gb.

1

Covek, probao sam i sa driverima 21.83 i novijim ali nisam uspeo da dobijem sliku na TV. Sonic Foundry Studio upravo sada pokusavam da skinem sa neta pa cu probati i to u svakom slucaju hvala ti na savetu.
Pozdrav!

FAT32 ima limit SVAKOG fajla do 4Gb to je na ovom forumu vise puta notirano NTFS NEMA taj limit!

E sad, sam AVI fajl je u prvoj verziji imao limit do 2Gb a prosirena (koju podrzava recimo Virtual Dub) ide do 4Gb! Mozda ti to pravi problem?Ne znam da sam avi moze preko 4Gb?

Btw, ne znam koji ce ti da grebujes u tako nekomprimovan format, ako imas jaku masinu cepaj odmah u nesto zesce, jer svaka dalja re-kompresija je gubitak na kavlitetu!

Vrh Dno