Šta je novo?

MSI GeForce GTX 660 2GB GDDR5 Twin Frozr III single & SLI

maximus

Cenjen
Učlanjen(a)
10.03.2011
Poena
169
Da se razočarate kako ove dve karte skaliraju zajedno,uzeo sam jednu od membera i naravno mog DRUGA "SINDA"(druže moj veliko ti hvala još jednom),i nabavio još jednu da bi ih spojio u SLI
Test setup:
i7 [email protected]
8 gb patriot 1333mhz
msi tf3 x 2
MVG
corsair cmpsu hx 620
prolimatech supermega(lapovan) i CM blademaster x 1
i naravno bench table od držača papira za štampanje
Slike i rezultati:​

img1010.jpg

img1009.jpg

img1008.jpg

img1007.jpg

img1006.jpg

img1005.jpg

img1004.jpg

img1003.jpg

Matorac,da te lepo sluzi karta,u zdravlju i veselju! ;) Bruka je taj sli setup,aj raspali po nekim igrama ako nije problem,izvrti Warhead,moze i Heaven.

Teško da ću imati vremena,ali ću probati
hvala - hvala matori:)

Kod mene je P11085 sa def clock i proc na 4Ghz. Blizu sam :)

Lepo..Lepo.. Pohvala za entuzijazam ali imam jednu primedbu..
Radi preglednosti i ozbiljnosti samog testa i prezentacije istog forumskoj zajednici bitno je okaciti neke informacije vezano za hardver ..

Iz tog razloga vec godinama koristimo CPU-Z,GPU-Z nekad i MSI Afterburner da bi se prikazao boost klok koji
generalno nije taj koji GPU-Z ocitava..

Takodje bi voleo da vidim koliki rezultat tj skaliranje postize setup prilikom OC-a kao
i malo vise rezultata posveceno gamingu pored sitnetike..

Pozdrav ;)

Mozda je nekome korisna informacija. Ovaj setup daje isti rezultat u 3DMark Vantage, a za nekij 20% je losiji u 3DMark11 od TITAN-a na 1140mhz bost kloko 1800mhz memorija...
Ne znam kakva bi razlika bila u vecima rezolucijama sa ostrijim podesavanjem, ali mislm da bi tada TITAN imao malo vecu prednost, mada karete nisu klokovana tako da ne moze nista da se zakljuci na osnovu ovoga sto sam napisao hahah :D:p

Sve u svemu odlicne performanse, sli skalira pa skoro 100% :)

Odlicne performanse za tako jeftin setup. 2 takve karte kostaju skoro koliko i pristojno hladjena GTX670.

koja je ovo ploca?

Lepo..Lepo.. Pohvala za entuzijazam ali imam jednu primedbu..
Radi preglednosti i ozbiljnosti samog testa i prezentacije istog forumskoj zajednici bitno je okaciti neke informacije vezano za hardver ..

Iz tog razloga vec godinama koristimo CPU-Z,GPU-Z nekad i MSI Afterburner da bi se prikazao boost klok koji
generalno nije taj koji GPU-Z ocitava..

Takodje bi voleo da vidim koliki rezultat tj skaliranje postize setup prilikom OC-a kao
i malo vise rezultata posveceno gamingu pored sitnetike..

Pozdrav ;)

Hvala Beast

Daleko je to od ozbiljnog,ovo je samo na brzaka odrađeno(dok žena nije kod kuće bila,bilo bi šta objasniti),a druga karta je nakon završetka vraćena vlasniku svom,sa RAM-om zajedno
Koncetrisan sam na mod koji pravim,to mi je FIRST:smash:

Hvala Beast

Daleko je to od ozbiljnog,ovo je samo na brzaka odrađeno(dok žena nije kod kuće bila,bilo bi šta objasniti),a druga karta je nakon završetka vraćena vlasniku svom,sa RAM-om zajedno
Koncetrisan sam na mod koji pravim,to mi je FIRST:smash:

Steta,a taman sam pomislio bice zanimljiva tema
da je uz kaficu gustiram :)
No,razumem te u potpunosti..Koji mod je u pitanju?
Sta se desilo sa Hello Kitty?To me je bas zaintrigiralo i odusevilo kao ideja koja je krenula
u dobru realizaciju.'Si zavrsio?

Inace sto se tice testa pa ne bi bilo lose da ovu temu kasnije update-ujes novim rezultatima kad si je vec ovako
lepo zapoceo a kolega/drugar ce ti sigurno opet izaci u susret (ako do tad ne proda kartu) ..

Pozdrav i sve najbolje :smash:

Poslednja izmena:
Hvala Beast
Hello Kitty je comp. koji koristim onako kako je i završena
Sad se radi da takozvanom " The Apple" modu
Pošto sam naišao na probleme,i rešavam ih,i na tome sam da sve ovo,sa kartom zajedno,da ne prodam,ali zasad tako stoji da mora da ode:S:
Ukoliko uspem u tome da rešim problem,bez toga da ode ovaj HW koji je prikazan na slikama,budi siguran da će se nastaviti
Jer kada sve to se nalazi u kućištu naravno se nevidi šta ima unutri,e onda mogu benchovat
SVAKAKO BI ISPOŠTOVAO DA SE REZOVI ISPOŠTUJU KAKO TREBA....

Svaka cast matori, dobro cupaju ove karte.

Kabli sluzi da se karta ne oslanja na cooler.

Nazad
Vrh Dno