Šta je novo?

.msi fajl

-Nenad-

Čuven
Učlanjen(a)
26.10.2003
Poena
619
Kako da raspakujem rucno .msi fajl (koji switch)?

P.S. Taj .msi fajl je spakovan u "install shield" .exe fajl.

Ne verujem da ces moci rucno sa switch-em da ga raspakujes ako je kreiran sa IS-om.
Jedino da pokrenes EXE, pa da gledas u Temp-u gde raspakuje taj MSI, pa da ga iskopiras pre nego sto ga EXE obrise...

Nema tu nikakvog raspakivanja, ako je instaliran microsoft installer run-time, treba samo double-click na .msi da se instalira...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Nema tu nikakvog raspakivanja, ako je instaliran microsoft installer run-time, treba samo double-click na .msi da se instalira...
Procitaj ponovo, ali malo bolje 😀
U pitanju je EXE fajl kreiran sa InstallShield-om, a u njemu se nalati taj MSI koji Nenad hoce da iscupa...

U tom slucaju, Total Commander ce da odradi posao poshto su InstallShield self-extractovi uglavnom .cab arhive... Tako je bar sa drajverima i mnogim programima...

Poslednja izmena:
Crni je napisao(la):
Procitaj ponovo, ali malo bolje 😀
U pitanju je EXE fajl kreiran sa InstallShield-om, a u njemu se nalati taj MSI koji Nenad hoce da iscupa...

Nisi me razumeo iscupao sam ja taj MSI ali njega hocu da raspakujem (iscupam fajlove iz njega)?

Izvinjavam se...
U tom slucaju poslusaj jddipqd-a i potrazi MSI plugin (ako se ne varam imaju 2-3, a ja bih uzeo MSI Plus)...

Nazad
Vrh Dno