Šta je novo?

MSI DVD R4 rezac

zeljko

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,030
Video sam ga u oglasima i kod prodvaca i cene je dosta povoljna oko 150 evra
reze +- 4X
i podrzava CD Hightdenisty burn na 1.4Gb (na standardnom 700Mb disku)

jel neko ima nekih iskustava kako se snalazi sa noname DVDovima
posto na internetu nema nista o njemu samo osnovne specifikacije

`ajte ljudi i mene zanima...

jel` neko probao?

Pozdrav

deki30

Evo ja malo uspeo da nadjem na netu da se radi o OptoRite DD0201/DD0203

E sad jel to dovbro il nije posti izgleda nesto losije rade sa DVD - standardom :((

http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=Optorite+DD0203+DVD%B1RW&Series=0

reviw Optoritea

Aj neko nase iskustvo kako radi sa - diskovima pogotovo onim noname?

A što ne uzmeš LG za iste pare (ili koji evrić više) i završiš posao?

gde god sam pogledao reviwe od LG svuda je bio malo losije ocenjen a i za tu cenu mozes kupit pioneer 106

MSI ne zna da napravi ljudski ni obichan CDR :)

Sale, uzimam ja NECa, ako mi garantujesh da ce princo 4X da snima brze od 2X, i da to neko drugi osim njega moze da chita :)

MSI? Zar su oni ikada pravili slicnu vrstu uredjaja? Koliko me pamcenje sluzi oni samo lepe nalepnice :mrgreen:
Driver, koristece on Viva Star....na njima skoro da radi :D

zeljko je napisao(la):
reze +- 4X

jel neko ima nekih iskustava kako se snalazi sa noname DVDovima
posto na internetu nema nista o njemu samo osnovne specifikacije

Uskoro ide test na Benchu.
Utisci su veoma povoljni! Poshto sam imao paralelno i MSI i NEC, mogu slobodno da kazem da oba skoro pa identichno rade. MSI ima prednost poshto ima neshto vece brzinske specifikacije i izuzetno zanimljivu HD-Burn (1,4 GB na obichan CD!) opciju. Istina, HD-Burn je chitljiv samo na na MSI-u, iako tvorac (Sanyo) tvrdi da je chitljiv na vecini DVD-ROM chitacha.
Oni koji sumnjaju u kvalitet MSI uredjaja... Sumnje su neosnovane poshto ovo nije MSI snimach vec je unutra kompletna elektronika i optika iz Sanyo-ovog ekvivalent snimacha.

Bane aj molim te ako si testirao ono sto me najvise zanima jel prepoznaje noname - diskove i kako se snalazi sa njima.
tipa:
Vivastar...

zeljko je napisao(la):
reze +- 4X

Je li zna neko gde ga trenutno ima? (u BG-u)

zeljko je napisao(la):
Trazi cenovnik na ovaj email: [email protected]

PS: Ja ipak kupio pioneer nisam mogao test da docekam :p

Hvala na informaciji ali ga nema ni kod njega :( I ja sam razmisljao o Pioneer-u ali mislim da vredi uzeti MSI-a zbog onog HD-Copy, a mislim i da ne treba sumnjati u kvalitet. Jedva cekam test ! :D

A ima li neko informacije o Toshibi pa a postuje nesto u moj tred o ome par mesta ispod ovog ? :)

BTW

[quote: boooki...]
a mislim i da ne treba sumnjati u kvalitet. Jedva cekam test !
:hair: Strahota. Zar smo dotle dosli da ne sumnjamo u kvalitet MSIjeve optike.

OptiPlex je napisao(la):
A ima li neko informacije o Toshibi pa a postuje nesto u moj tred o ome par mesta ispod ovog ? :)

BTW

[quote: boooki...]
a mislim i da ne treba sumnjati u kvalitet. Jedva cekam test !
:hair: Strahota. Zar smo dotle dosli da ne sumnjamo u kvalitet MSIjeve optike.

Jedina "strahota" je u tome shto ti , kao i 95% "strucnjaka" sa ovih prostora dajes kvalifikacije bez i malo razmisljanja i informisanja o cinjenicama. Na netu sam pronasao, a i Bane je ovde napomenuo da je prakticno unutra Sanyo (bar one stvari koje su bitne), a ako treba sumnjati i u Sanyo, onda ti se izvinjavam i povlacim...

boooki je napisao(la):
...
Jedina "strahota" je u tome shto ti , kao i 95% "strucnjaka" sa ovih prostora dajes kvalifikacije bez i malo razmisljanja i informisanja o cinjenicama. Na netu sam pronasao, a i Bane je ovde napomenuo da je prakticno unutra Sanyo (bar one stvari koje su bitne), a ako treba sumnjati i u Sanyo, onda ti se izvinjavam i povlacim...

Ja ne gledam uopste sta je unutra, ne zanima me, vec gledam kako se nesto ponasa, konkretno koliko i koje medije podrzava i koliko je kvalitetan zapis. I ne postoji nijedna firma u ciji kvalitet ne sumnjam, to se sve menja od generacije do generacije.

Hajde kad budes kupio taj rezac javi ovde kako se ponasa. Pa da vidim da li trebam da sumnjam :D

Nazad
Vrh Dno