Šta je novo?

MSI CR610x problem

stex

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2002
Poena
630
Problem sa 3 ista laptopa. Kupljeni su u u isto vreme, jedan nije hteo da se uključi svetli samo power i onaj mesec, sleep, diodica, i u garantnom roku mu je zamenjena ploča. Ostali su radili sve do pre neki dan, samo što su izašli iz garancije! Simptomi su isti! Da li postoji način da se srede i koji? Ili da završe kao donori delova? Zar je moguće da je cela serija krš?

Stalno problemi sa CR610...pitaj servis ovde koliko ce te ispasti popravka, inace moje iskustvo ti je da osposobis jedan ili dva sa kupljenim polovnim delovima (po oglasu ili na ebay.uk recimo) i prodas.

Stalno problemi sa CR610...pitaj servis ovde koliko ce te ispasti popravka, inace moje iskustvo ti je da osposobis jedan ili dva sa kupljenim polovnim delovima (po oglasu ili na ebay.uk recimo) i prodas.

Lepo ga savetujes, da za***e nekog.:D

@stex
Inace ceo brend je krs, ne samo serija. Sta mislis zasto se vise i ne prodaju kod nas. Bila je ovde rasprava o tome, cak je i neki regionalni menadzer doticnog brenda ucestvovao. Ocigledno nije bio u pravu :D.

Realno za toliko koliko ga bude prodao taman ce i nekome raditi ono sto treba koliko treba :), inace koliko sam mogao da primetim nema ih vise na trzistu kod nas, u US furaju samo ovu gejming seriju koja
barem po performansama i kvalitetu komponenti ne zaostaje za drugima.

Hladni lemovi... Je*o ih ROHS!

imam ja jednog MSI m635,star je oko 6 godina i crkao mu je neki deo na maticnoj i treba mi pola sata da ga upalim i tako sto ga palim gasim non stop dok nedigne sistem
iako sam kupio novi laptop,MSi kad ga uspem da upalim koristim ga,jer kad se upali rani normalno posle
a inace sam brend MSI je kod nas otisao jer ih je sjebalo trziste,iako su svi imali sjajne petformanse sa povoljnom cenom,imali su svi man
u,preveliko grejenje i zbog toga svi su se pregreveli i tako crkavali,pa tako se i moj MSI pregrevao kao lud,verovatno je zbog toga crkao

Nema potreba da ulazimo u diskusiju oko brenda i njegovim manama, mali je ovo forum za nabrajanje istih :D.

@stex
Kontaktiraj usera multiplex mozda ti on moze pomoci sa time.

Vrh Dno