Šta je novo?

MSI BT problem

Panther

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2006
Poena
319
E ovako kupio sam MSI BT tacnija dva komada za mrezenje dva racunara. Na jednom kompu je ploca DFI Lan Party i sve sljaka OK, a na drugom kompu je Abit NF7-S i nece da radi, naime kad prima podatke samo se konekcija zazeleni pa u trenutku pocrveni i pise uneble to connect. Probo sam i da zamenim BT i nista, i kod ortaka na Abitovoj ploci isti problem ne radi. Sta da radim? Mobilni mi prepoznaje komp ali komp ne prepoznaje ni mobilni ni drugi komp. Probao sam i da izmenim usb i nista??? Na oba kompa je WIN SP1. Sta da radim?????
Koristio sam i opciju SEARCH ali nista nije pomoglo. Ako neko zna bio bih mu zahvalan.

Proveri eventualno u device manageru sta pise pod "driver provider" za bluetooth. Trebalo bi da bude MSI a ne Microsoft. Nekad se desi da i nakon instalacije drivera sa diska ostanu Microsoft driveri i da pola stvari ne funkcionise bas kako treba.

aham
Vidi pod broj jedan
taj BT koji ne prepoznaje stavi u primary USB port.
Hoce struja da pravi problem. Primary USB daje najvishe struje. Ja sam muku muchio sa svim uredjajima jel sam na usb port privezao produzni pa na njega razdelnik 4/1 i pola uredjaja ne radi sve dok ih direktno na pluchu a neki samo pa primary usb rade.
Primary USB ti je skroz gornji prvi s leve strane i od dobija najvishe struje.
Verujem da te to najvishe muchi.

[Mancha] je napisao(la):
Proveri eventualno u device manageru sta pise pod "driver provider" za bluetooth. Trebalo bi da bude MSI a ne Microsoft. Nekad se desi da i nakon instalacije drivera sa diska ostanu Microsoft driveri i da pola stvari ne funkcionise bas kako treba.
Tu pise WIDCOMM

to3a je napisao(la):
aham
Vidi pod broj jedan
taj BT koji ne prepoznaje stavi u primary USB port.
Hoce struja da pravi problem. Primary USB daje najvishe struje. Ja sam muku muchio sa svim uredjajima jel sam na usb port privezao produzni pa na njega razdelnik 4/1 i pola uredjaja ne radi sve dok ih direktno na pluchu a neki samo pa primary usb rade.
Primary USB ti je skroz gornji prvi s leve strane i od dobija najvishe struje.
Verujem da te to najvishe muchi.
Probao sam u sve moguce usb portove i svugde isto.

Probaj samo BT da prikljucis na USB
iskljuci sve ostale uredjaje koje imas na USB-u

Cuo sam da abit ima generalno problema sa bt, da li je to tacno?

Panther je napisao(la):
Cuo sam da abit ima generalno problema sa bt, da li je to tacno?

Imam takodje MSI BT i Abit NF7-S v2.0 i radi bez problema.
Da li si "upario" racunare preko BT-a?

Pazi, ortak je imao problem sa telefonom i BT.
Jedino sto je uspelo je bila clean instalacija windowsa.
To ti ostaje kao zadnje resenje.

kiza je napisao(la):
Imam takodje MSI BT i Abit NF7-S v2.0 i radi bez problema.
Da li si "upario" racunare preko BT-a?
Probao sam i ovaj sa dfi plocom prepoznaje ovaj drugi sa abitovom, ali ovaj sa abitom ne prepoznaje nista, ni komp ni mobilni.

hejvule je napisao(la):
Pazi, ortak je imao problem sa telefonom i BT.
Jedino sto je uspelo je bila clean instalacija windowsa.
To ti ostaje kao zadnje resenje.
Ma sto je najgore isao sam i to, ajde sto sam to radio kod sebe, nego sam to radio i kod ortaka koji ima identicnu plocu, i neceeeeeeeeeeee
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :crash: :crash: :crash: :crash: :crash:

Sto je najgore posumnjao bi u ispravnost bt ali uzeo sam dva komada i nece ni jedan!!!!!

Nazad
Vrh Dno