Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Mozes, samo neke starije verzije programa nisu kompatibilne se SP2 i nece raditi, pa proveri da li imas takve (npr. taj ZoneAlarm ne deluje kao najsveziji).
Driver nije problem, driver sam instalirao cim sam ubo bt stick i to je ok proslo...
Sad ne mogu nista da uradim kad nece software da instalira... Ne mogu da povezem telefon, jer nema aplikacije za to...
Mislim da je to, jer sam ranije slucajno izbrisao folder registered packages u win. direktorijumu... I od tad mi cesto nece da pokrene neke programe ( Planplus, Sandra...)
Imam isti BT (MSI) i rekoa sam ti, pravi ti problem zbog SP2. Kad ga instaliras, skini najnoviji drajver sa MSI sajta koji je noviji od ovog sa CD-a i radice ti sve super, ali bez SP2 sigurno nece.
Nisam probao sa SP1 jer sam stavio SP2 cim je izasao. Ne razumem taj strah NEstavljanja SP2, on je star vise od 2 godine, toliko je strana i ovde ispisano o nepostojanju nikakvih problema ako se upgrade-uju verzije programa koji su pravili probleme i ljudi i dalje koriste samo SP1. Ne razumem.
i meni super radi na MCE sp1....... a nisam siguran da li da stavljam SP2..... ja sam ga imao kad je izashao, i strashno sam se razocharao...... vratio se na ovo, i chuvam ga rakordnih... 12+meseci.....
Na ovoj slici Windows File Protection sistem traži CD. S obzirom da je već instaliran SP1 ... neće mu pomoći original XP CD. Najlakše je da raspakuješ SP1 u neki dir pa da mu topodmetneš kao lokaciju odakle da pokupi fajlove.
Rado bih ja to, ali nema browse dugmence... da biram odakle da cita fajlove... jedino da probam da mountujem na alkohol sp1...
Instalirao sam sve ok kod burazera, ali mi kad kliknem na " start using bluetooth " izbaci neki licence error, kao nije ok licenca ( koja bre licenca ??? )