Šta je novo?

MSI ATI HD2400Pro & TV-out

activated1

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
709
Samo podeshavanje istog je proshlo laogano i slike ima na TV-u. Ali je problem sledeci, slika nema oshtrine, podeshen je Pal standard i sve ostalo ali slika izgleda 'muljavo' i nema oshtrine. Povezana je na TV preko s-video kabla koji je spojen u scart adapter. Televizor je neki od onih za 6000din iz mega marketa i sve se to nalazi u novopechenoj TV stanici. Njima taj Tv navodno sluzi za pracenje namontiranog programa pa im smeta takva slika. Jel imao neko problem do sad sa zamucenom slikom i malo cudnim bojama? Pomislio sam da je u catalystu problem, ali poshto je slika takva i kad rachunar postuje onda ipak neverujem.

Neverujem da je bitan ostatak konfe, al CPU je E8400 i plocha je GA-EP31-DS3L sa 2x1gb kinston ddr800tke..... :type:

Poslednja izmena:
I kod mene se javljao isti problem sa mutnom slikom i nisam ga uspeo resiti ali cuo sam od drugih da je problem u s-video kablu kao ono treba biti kvalitetno, ja sam odustao od spajanja kompa na obicni televizor ma nista bez plazme i HDMI prikljucka.

I kod mene se javljao isti problem sa mutnom slikom i nisam ga uspeo resiti ali cuo sam od drugih da je problem u s-video kablu kao ono treba biti kvalitetno, ja sam odustao od spajanja kompa na obicni televizor ma nista bez plazme i HDMI prikljucka.

Pazi ja sam imao Pre nekih god. dana Sapphire 2600Pro i spojio sa svojim televozorom bez ikakvih problema. Slika je bila pristojna. Ali ovima ne mogu da namestim slika je stalno mutnjikava. Sapphire ima onaj lep mali adaptercic, dok u MSI ne ide nishta pa je moguce i da je u kabelu problem....

Ja sam probo sa onim kablom sto dodje uz karticu slika uzas barem nije ni prici onoj na monitoru, ima da se kupi kvalitetan s-video kabal negde oko 8 eura 1.5metara ja nisam probo na ovom kvalitetnom kablu kao na njemu se negubi kvalitet u prenosu.

Ja sam probo sa onim kablom sto dodje uz karticu slika uzas barem nije ni prici onoj na monitoru, ima da se kupi kvalitetan s-video kabal negde oko 8 eura 1.5metara ja nisam probo na ovom kvalitetnom kablu kao na njemu se negubi kvalitet u prenosu.

Pazi u poredjenju sa monitorom slika na CRT TV-u ce uvek biti ochajna, al ne treba da bude ovako losha 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno