Šta je novo?

MSI Afterburner

Vec znamo za Afterburner :D

(pa cak i mi koji nemamo MSI karte... a ipak koristimo ovaj softver :p)

I tako ce sad svaka firma da pravi isti program sa svojim potpisom...boze smora!!! Evga precision, msi afterburner...sta je sledece gigabyte, saphire?!

Misim da to nije isto sto i Riva. Ja ne mogu bez MSI AfterBurnera da dignem voltazu na karti sem da flesujem biosom od neke druge karte. Ovo je meni pravo resenje. Preporuka :smoke:

Instalirao sam MSI Afterburner 3.0.0 Beta 18 i RivaTuner (RTSS) 6.0.0 with 64-bit OSD(najvise zbog toga instalirao).
Cim sam instalirao rivu momentalno mi logitech setpoint ne radi. A i monitor se ne budi posle sleep-a(driver 13.12 do tada bilo ok). Kakvo njesra!

To ne može biti do Afterburnera. Bolje otvori novu temu, nego da dižeš ovu staru četiri godine.

Valjda nije bitno toliko sto je stara tema.

Nije do Afterburnera ali mi se cini da jeste do rive 6.0.0 posto sam probao i druge verzije Afterburnera sa istom rivom.

Prosto ne razumem kako bi ti RTSS pravio takve probleme. Za SetPoint ne znam, ali sumnjam da je grafički ubrzan - uglavnom, dodaj ga na listu u RTSS i isključi OSD. A za sleep - stavi u Afterburneru da se ne prate parametri za grafiku i probaj bez njega. Ali pre će biti da imaš drugi problem.

Što se tiče stare teme, mislim da modovi ne vole necroposting...

Nazad
Vrh Dno