Šta je novo?

MSI 8800GT ili XFX 8800GT??

lukasspro777

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2007
Poena
309
Nashao sam preko pakoma ove 2 kartice.U pitanju su modeli sa 512MB.E sad,poshto meni ta grafa hitno treba,a prvenstveno sam se zainteresovao za XFX-ov model(a sad je rasprodat),zanima me da li je toliko velika razlika izmedju MSI i XFX modela?Da li se isplati chekati da oni ponovo dobiju XFX-ovu,ili da opushteno uzmem MSI?Nisam neshto preterano zainteresovan za overclock niti ikakvo "budzenje" (mozhda malo XDD ),meni samo treba shto bolji framerate u igrama XD
Dakle,MSI, ili je XFX toliko bolji,pa se isplati njega da chekam?
I za kraj pune oznake su MSI nVidia NX8800GT 600MHz 1800MHz 512MB DDR3 256Bit Direct X10 TV Out DVI Fan HDTV SLI
I XFX GF NVIDIA 8800GT 670MHz 512Mb DDR3 'Alpha Dog XXX edition' DUAL DVI TV-out PCI-E

Ne znam kakav je kuler na MSI-ju, ali ne moze biti losiji od XFX-ovog (koji mi se ne svidja uopste kako radi), tako da je i MSI ok resenje...

Ma gledam za stariju makinu novu grafichku,pa zato bash gledam 8800GT XD Inache,hvala na odgovorima :D Najverovatnije cu onda uzeti MSI varijantu,pa shta bude nek bude XD

uzmi MSI obavezno ako je ona verzija za velikim kulerom sa pajpovima i ventilatorom u sredini. XFX ima mizerno hladjenje iako je ventilator malo veci u precniku...

Poslednja izmena:
A to vec nisam znao, znam da sam ih vidjao na 8800gt
Elem video sam da i 4850 dolazi sa ovim kulerom, je l' ce ih biti kod nas, to bi bila lepa upovina....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno