Šta je novo?

MSI 770-C45 + Athlon II X2 KICK S!

Ja sam ih ugradio sigurno jedno 20 komada, sve su braon- skoro crne kao sto kazes. Odlicna i stabilna ploca za te pare. Prica se da je osnovna verzija bila crvena pa otud i na sajtu te slike... Dobra je za overklok X2 AMD, za ove ostale zbog fazne pitanje je?

G45 izgleda isto, samo sto ima dva PCI-E slota.

Tachno tako Prostreet.

C35 zakon :banana:

E sad mi pricas tu :D.
A kad sam sastavljao komp, onda puna usta Gigabyte-a :D.
A dobrano je skuplji MA770T...

E sad mi pricas tu :D.
A kad sam sastavljao komp, onda puna usta Gigabyte-a :D.
A dobrano je skuplji MA770T...

Pa taj Gigabyte je najbolji za te pare, MSI nema konkurentnu plocu za iste pare, to jest ova C45 je prilicno jeftinija, ali nema naponsku kao ova Gigabyte.

770-C45

postoji li negde napisano sta predstavljaju stavke sa slike i koje su default vrednosti?
pre svega me zanima za CPU-NB, primetio sam da kad dizem napon masina postaje stabilnija pri O/C, ali pojma nemam koliki je default i koliko mogu da idem u plus.

pozdrav

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    192.5 KB · Pregleda: 57
postoji li negde napisano sta predstavljaju stavke sa slike i koje su default vrednosti?
pre svega me zanima za CPU-NB, primetio sam da kad dizem napon masina postaje stabilnija pri O/C, ali pojma nemam koliki je default i koliko mogu da idem u plus.

pozdrav

Kad promijenis, da bi dobio default vrijednosti odradi "clear CMOS". ;)

Poslednja izmena:
Ili ako ne mozes da nadjes clear cmos jumper na ploci... (povadis sve sa ploce, graficku, memoriju, cpu moze da ostane) i onda samo izvadis bateriju iz ploce, na par minuta :).
Kad vratis, sve ce biti na defaultu.

A sto bi sve skidao sa ploce? Samo izvadi napajanje iz struje, izvadi bateriju na 10ak sekundi i taman dok je vrati uradio je clear cmos... :)

Negde sam procitao da bi trebalo graficka i ram memorija da se izvade iz ploce, pre vadjenja baterije.
Al ako nije tacno, u svakom slucaju ne moze da skodi, a sto bi rek'o Lane Gutovic, sto ne skodi, to mora da koristi :D.

niste me razumeli :) :)

ovo sa slike je default stanje stavki posle cl cmos
dakle, sve je na auto i ne pisu nikakve cifre
u OSu kasnije mogu da vidim napon za procesor i memoriju putem cpu-z, ali ne znam kako da vidim koji je napon ploca stavila recimo za CPU-NB itd.

e sad, ove AUTO stavke mogu da menjam i krecu se recimo od 1.1 do 1.4 itd. ali pojma nemam koja je pocetna voltaza tako da napamet lupetam :) :)
ok, znam za procesor da je 1.4, za memoriju 1.5, ali koji je default napon za NB, HT link, SB voltage (da li se SB uopste dira?), sta znaci CPU VDD i CPU-NB VDD voltage? :)

mozda gresim ali nisam zeleo da otvaram novi topic posto je ovo tema u kojoj se spominje 770-C45 i O/C ;)

Vrh Dno