Šta je novo?

MSI 7600HI(tno) :)

• Začetnik teme Začetnik teme zeko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zeko

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
660
Stvarno, potreban mi je brzi savet, valja li ova graficka (MSI 7600GS 128bit 256Mb AGP) za moju konfiguraciju - jel bi bio znacajan skok u performansama i jel malo/mnogo 60€ za nju, polovnu?

Da! I ne nije mnogo!

Poslednja izmena:
Ja mislim da vredi

lep ti potpis 😛😛😛

Ok, hvala na brzim savetima, sad cu da zovem coveka da probam da zavrsim posao, ako je nije prodao do 11h ujutru🙂

@micri ..nije los, onako🙂

Stvarno, potreban mi je brzi savet, valja li ova graficka (MSI 7600GS 128bit 256Mb AGP) za moju konfiguraciju - jel bi bio znacajan skok u performansama i jel malo/mnogo 60€ za nju, polovnu?

Zavisi sta smatras za znacajan skok. Meni je znacajan skok bar 50%, sto u ovom slucaju tesko da ces dobiti. Cena 60E i nije odlicna, kao sto svi kazu, ali je ok.

ja sam svojevremeno presao sa gainward 6600TD na gigabyte 7600GS naravno agp o definitivno sam osetio pomak posebno u Oblivionu,Carbonu i nekim FPShooterima...a imao sam sempron 2200+ socket a i NF2 plocu...
Reze u 3D marku su bile duplo bolje znaci 2003 sa 4000 na 8500 poena sto nije malo ali ja sam za moju dobio 60e i doplatio 30e za polovnu gigabyte(koristenu mesec dana sa garancijom)

Nazad
Vrh Dno