Šta je novo?

MSI 6200LE - TV out

• Začetnik teme Začetnik teme gileip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gileip

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
660
Uzeo sam ovu kartu PCI-E da ugradim i sve radi O.K. samo je TV out ili ga nema ili je crno beli. Uz karticu nema kabla za TV out, a na kartici na izlazu za TV postoje 9 (S-Video) konektora+1 na dnu(to još nisam video). Kada se stavi normalan od 9 iglica konektor nema signala na TV, ali kada se stavi onaj za HDTV, na plavom izlazu nema signala, na zelenom ima crno-beli, a na crvenom treperi slika! Da li je do TV izlaza ili je do kabla!?

TV out na MSI 6200Tc – može li neko da pomogne?

Uzeo sam ovu karticu instalirao drivere 81.85. Sve je radilo O.K., medjutim kada sam stavio da probam TV out (TV out ima 9 iglica + 1 na dnu?) šipak ništa nema! Nigde signala. Onda sam stavio onaj za HDTV od MSI RX700 kartice i na zelenom ima crno-bela slika, a na crvenom i plavom ništa! Uzeo sam običan sa 4 iglice, pre toga sam polomio plastiku u njemu, i ima slika medjutim opet crno-bela. Medjutim tada sam uočio da dok butuje sve je dobro i ima boju, a u Windowsu crno-belo!? Stavio sam drivere 81.95 i isto?! Šta je u pitanju, da li su driveri ili šta je, da li postoji neko podešavanje!? Ako neko zna neka mi pomogne! Hvala!

Probaj setting grafike i probaj da odaberes format TV,najbolje ti je (combination) N/PAL
Nista te ne kosta probaj

Nazad
Vrh Dno