Šta je novo?

MSI 4850

AlanFord

Čuven
Učlanjen(a)
09.08.2002
Poena
610
Graficka je kao sto mi stoji u potpisu MSI 4850
Operativni sistem xp pro
Problem je sledece vrste>
Prvobitni problem je bio taj da sam bez ikakvog razloga dobijao disconect from server (igram WoW) pa sam reinstalirao stare drajvere i stavio catalist 9.9 ali tu se javio problem "seckanja" -"trzanja" prilikom l igre...60 fps i latencija dobra ali igra konstantno secka,prokrvarise mi oci od toga 🙂 inace na starim drajverima toga nije bilo ali kao sto rekoh tamo je bilo bezrazloznog disconecta from server.
Ima li iko ideju sta je problem i koje vise drajvere da instaliram ako je do drajvera.momentalno imam instalirane catalist 9.10 beta i isti je taj problem seckanja sa njima

To ti nije do graficke, vec do internet konekcije! Moguce da ti ping skoci pa te diskonektuje. Nisam siguran za ovo sto pricam, jer ne igram wow, pa ne znam kako ide kod njih.
Kako ti radi u ostalim igrama grafika? Ima li tog seckanja?

gotovo da i ne igram nista drugo osim wow-a
nije dc zbog neta,posto sa ovim novim drajverima nema toga bezrazloznog disconecta ali ima seckanja,...da pokusam objasniti...npr kada trcis ne ide sve glatko vec svakih pola sekudne kao trgne,igrivo je ali jako jako umara oci.
Ova kartica sto imam trebalo bi da bez problema tera tu igricu ali cini mi se da nikako da ubodem "prave" drajvere za nju

drajveri su problem(pogotovo ako si pre iste 4850 takodje imao neku atijevu grafu u kompu) takodje prilikom instaliranja novih ati drajvera neophodno je ukloniti stare i to pomocu programa koji se posebno i samo koriste za to(znaci puki uninstall nevredi).Potrazi neki od takvih programa na netu ukloni ati drajver pomocu njih,zatim ako imas neki o/c tool tj ako ti je grafa klokovana vrati je na "diflot" pa onda lepo install novi ati driver pa pokusaj ponovo :type:

moze li preporuka programa za unistal starih drajvera?

Cistac

Driver Sweeper!

skinuo driver sweeper, ocistio stare drivere, instalirao catalist 9.9,obrisao sve addnone i dalje ista prica,graficka nikada nije bila OC posto za tu igru nema potrebe za tim

^
A da probas Catalyst 9.8? Mnogo ljudi na forumu je imalo problema sa 9.9 driverima...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno