Šta je novo?

msi 280x sa reklamacije

meni rece da ne ne moze da da ide garancija od powecolora minus koliko je do sad korisceno...

sasvim je moguce da je i kod tebe tako - ako nemas pisani papir gde pise da ti je nova kartica sa garancijom kao i starom.... zato sam ga i pitao za garanciju(covek je dok sam cekao pitao nekog drugog i rekao mi da je garancija 2 godine - jer je toliko na powercolor a ne 3 godine koliko je na MSI)....

@ umart - pare ne bih nazad jer bih kad vec mogu radije novu karticu nego neku polovnu(za koju ne znam da li je rudarila na 100+ stepeni i da li je prethodni vlasnik bar malo vodio racuna o njoj...)

razvoj situacije je sledece:

sad su odustali da mi nude obicne 280 bez X u zamenu za moj MSI TF 280x...ali mi samo nude powercolor 280x ovaj

http://www.winwin.rs/graficka-karti...duo-3gb-ddr5-dvi-hdmi-vga-384bit-1185247.html

...u principu je to losije model, ali ono sto mene nervira-brine je sto ce garancija u zameni biti 2 godine minus par meseci koliko je proslo (a ja sam kupio twinfroz koji je imao tri godine garancije minus ovih par meseci)...sta raditi?prihvatiti?ili insistitati na necemu sto ima 3 godine garancije? Prodavac tvrdi da mogu samo powercolor da mi daju ali da garancija ne moze biti 3 kao na MSI neko mora 2 godine (jer powercolor ima 2 godine garancije...)

garancija ide nova. Ti dobijas uredjaj i novu garanciju ali posto to niko ne zna oni to ne daju. Znaci ide nova garancija.....

Moze da se ispostuje cena sa fiskalnog ili da se zameni adekvatnom kartom, a to zavisi od firme. Mozes slobodno da ih tuzis, ali tesko da ces izboriti svoju pravdu. Inace ti likovi sto su placalikartu 200e za vreme hyper potraznje su ga nagrabusili (ukoliko su u pitanju radnici altija).

Čekaj malo, ti si to u stvari kupio od nekoga sa garancijom? On je kupio za 25K (bile su jedno vreme za tu lovu u PCP-u npr.), a tebi prodao za 330€?
Ako je tako onda ipak ne možeš da se žališ što se love tiče, jedino što bi oni morali tu istu da ti obezbede kao zamenu, pa taman da je razlika u ceni 200€ zbog potražnje. Taj rizik oni na sebe preuzimaju ako se ne varam.

Ja sam imao slične ponude za moju HD7950 koju sam platio nekih 27K a dobijao oko 300€ u oglasima.

ako uzmes sa domacom garancijom isto tije,rudarila ne rudarila.cak bi bolje bilo da uzmes pare i dodas malo ako imas adekvatnu plojku i stavis dve 270.

ma nisam se zalio zbog love - nego sto su prvom momenti rekli da mogu samo obicnu 280 da mi daju ili pare...na kraju sam dobio 280x i to je po meni ok ...problem je bio samo sto su u prvom trenutku hteli da mi nude 280 ili pare nazad(zato sto je na racunu iznos 24500din....da je bilo 30k + na fiskalnom sigurno mi ne bi nudili pare nazad:))

uglavnom reseno, relativno korektno sa strane winwin/tj altija...

uzas,kamoli korektno.ali,barem da se nadamo da ce tsj pwcl da radi okej. :)

Dobra je to PC 280x kartica. Ako ne bude bilo coil whine što je jedina opasnost koliko znam kod nje, biće sasvim dobra i za gejming i za majning sa 750kh/s ladno. Dobro si još i prošao sa obzirom na celu situaciju sa fiskalnim i povećanom cenom sada. Nisu baš ispali 100% fer ali ok je po meni na kraju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno