Šta je novo?

MSDN - Help za VS.NET?

soulfly

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2002
Poena
619
Instalacija kreira taj neki dir Msdn gde je gomila fajlova od kojih nijedan nije pravi help launch. F1 - nista, uopste contents prazan... jel' to znaci da je potrebno nabaviti MSDN diskove kao za verziju 6?
A gde?

To sto si instalirao je tipicno instaliranje, a da bi ga koristio trebaju ti oba diska. Trebao si izabrati tokom intalacije custom, pa instalirati full. U tom slucaju ti ne bi trebali diskovi, a prostor za takvo zadovoljstvo je oko 1GB.

Pozdrav.

U stvari Ne! boom Taj Msdn direktorijum jeste vec 0.99 GB, ali je to samo gomila neotvorivih fajlova, koji jesu help, pretpostavljam po imenima. Nema custom opcije, samo ono add/remove, tako sam prvo ostavio otkaceno samo documentation da bi on to shvatio da treba da sve ostalo Izbrise. Pa onda opet pola sata ceo install... (sa 4 cd-a, peti nije trazio). Btw na tom spisku kao velicinu cele te documentation on navodi 0 MB?? Pa kako? Zasto sam VS ne moze da se koristi tim fajlovima iz Msdn dir-a i ubaci ih u contents?

nerazumem nista, reinstaliraj VS.

A u cemu je problem kod tebe?
Ako hocesh da koristish MSDN ne cackaj nista bre po direktorijumima nego, lepo kresni celu full instalaciju i onda iz visual studia idi na
help->content and itd.
Btw kad instalirash cekiraj MSDN koji zauzima kolko se secam oko 1.5 Giga

Eto bez modema sam pa nikako da kazem da jesam oma kresno svezu instalaciju otpocetka. Inace, jako je dobra dokumentacija, ima i one zvake sa sajta, clanci, nesto i iz msdn casopisa...Bas pomaze kad treba. Tome i sluzi, jel'.

Nazad
Vrh Dno