dejandj Čuven Učlanjen(a) 30.06.2000 Poruke 1,085 Poena 649 16.11.2004 #1 Treba mi Msddslmp.dll cca 40Kb poslati na E-mail iz potpisa... VS 7.1 inace a nebi bilo zgoreg i ostale dll-ove (zipovano sa -XX) ili bilo kako, iz istog pod direktorijuma... Kod mene su tesko korumpirani!
Treba mi Msddslmp.dll cca 40Kb poslati na E-mail iz potpisa... VS 7.1 inace a nebi bilo zgoreg i ostale dll-ove (zipovano sa -XX) ili bilo kako, iz istog pod direktorijuma... Kod mene su tesko korumpirani!
OP OP dejandj Čuven Učlanjen(a) 30.06.2000 Poruke 1,085 Poena 649 16.11.2004 #2 dejandj je napisao(la): Treba mi Msddslmp.dll cca 40Kb poslati na E-mail iz potpisa... VS 7.1 inace a nebi bilo zgoreg i ostale dll-ove (zipovano sa -XX) ili bilo kako, iz istog pod direktorijuma... Kod mene su tesko korumpirani! Kliknite za proširenje... Vec sam dobio! Zahvaljujem!!!
dejandj je napisao(la): Treba mi Msddslmp.dll cca 40Kb poslati na E-mail iz potpisa... VS 7.1 inace a nebi bilo zgoreg i ostale dll-ove (zipovano sa -XX) ili bilo kako, iz istog pod direktorijuma... Kod mene su tesko korumpirani! Kliknite za proširenje... Vec sam dobio! Zahvaljujem!!!