Šta je novo?

msconfig error ?

zox-td

Slavan
Učlanjen(a)
02.07.2005
Poena
304
Hteo sam da namestim da se zone alarm ne aktivira pri svakom ukljucivanju kompa., pa sam "greskom" iskljucio i adobe gamma loader.
Nakon restarta, zone alarm se opet aktivirao, a ja ne mogu da udjem na start up, jer preko Start => run => msconfig dobijam obavestenje

" An access denied error was returned while attempting to change a service. You may need to log on using an Administrator account to make the specified changes. "

Kako da popravim ovo, sta da radim ? , i da li uopste adobe gamma loader ima neke veze sa tim, ili je nesto drugo u pitanju?

Adobe Gamma Loader nema veze sa time. Jel' si se ti ulogovao kao administrator? ,)

pa niko drugi sem mene ne koristi ovaj komp., pa bi po logici trebalo da sam ja administrator ;)

p.s. mnogo sam ja jak administrator :lol:

Poslednja izmena:
Ha ha ha .... u redu je, sredjeno, moja greska :) ... moderatori, ako hocete, slobodno obrisite ovu temu, da ne zauzima prostor...
pozz

Bitno je da napišeš kako si rešio problem zbog ostalih članova. Možda neko naiđe na sličan problem i upravo tvoje rešenje mu pomogne. ;)

Ok, onda ovako,
control panek => user accounts => Zox computer administrator => change my account type => i "potvrdio" computer administrator => cancel ... i to je to

U sustini ne znam sta se ustvari desilo, a greska je sto to odmah nisam tako uradio

:type:

Nazad
Vrh Dno