Šta je novo?

MSAT Inženjering

Stock

Čuven
Učlanjen(a)
07.09.2018
Poena
685
Koji su sad ovi? 🙂
Zovu i nude pakete TV/NET (MTS optika) koji su baš povoljni:

20260508-174833-2.jpg

Na netu interesantne vesti vezano za njih!?

Uhapšena grupa koja je nelegalno emitovala TV signal
Policija je pretresima stanova koje su koristili osumnjičeni, kao i poslovnih prostorija privrednih društava „MSAT Inženjering“ doo Petrovac na Mlavi, „Skynet KTV“ Zlatibor, „ALTEKO“ doo Petrovac na Mlavi i „KDS Jala“ doo Vlasotince, pronašla veću količinu informaciono-komunikacione i emisione elektronske opreme, više teretnih i putničkih vozila, kao i veću količinu novca u domaćoj i stranoj valuti.

Podrazumeva se da nemaju N1 info i Nova S, ali imaju sve ostalo, e sad kakav je kvalitet tih kanala?
Jel ima nekoga da koristi njihove usluge, kakvu opremu daju korisnicima? 🙂

Koji su sad ovi? 🙂
Zovu i nude pakete TV/NET (MTS optika) koji su baš povoljni:

20260508-174833-2.jpg

Na netu interesantne vesti vezano za njih!?

Uhapšena grupa koja je nelegalno emitovala TV signal

Podrazumeva se da nemaju N1 info i Nova S, ali imaju sve ostalo, e sad kakav je kvalitet tih kanala?
Jel ima nekoga da koristi njihove usluge, kakvu opremu daju korisnicima? 🙂
Povoljni povoljni dok im ne istekne Free Trial, a nakon toga ih Telekom preuzima

I kod mene danas bili, ionako trazim ponudu 🙂 . Ja bih bez TV, bude nekih 1890 mesecno na 2. godine za 1000/500. Tj. prve god free, druge 3780 din. mesecno. Decak kaze nisu natovani.Sadddd... sta kazu znalci, moze l' ovo da fercera kako treba ?

Moji im dali broj telefona i za 2 dana učinak je: 2 posete na vrata, 2 SMS poruke i 1 poziv na telefon!

Još idu na foru da je džabe godinu dana, nema veze ako imate ugovor sa SBB-om, a i uzeo komšija sa drugog sprata... 🙂

Verujem da je optički net ok, sigurno bolji od SBB koaksijalnog, ali me zanima televizija - softver/kvalitet tih kanala!?
Šta daju od uređaja, NAT, podrška (malo zaposlenih)!?

Ja nisam ni pitao za tv ponudu jer bih uzeo samo net.Deckonja kaze da nisu natovani.A da, posebne pogodnosti za bivse SBB korisnike.Videcu u ponedeljak sta od uredjaja daju i slicno.

Nazad
Vrh Dno