Šta je novo?

MS Word prob... jeezz..

Majesty

Čuven
Učlanjen(a)
16.07.2002
Poena
601
Da li vam se nekada desilo da čukate važan text u Wordu i posle dva dana ne možete da ga otvorite???? Neka poruka o korumpiranom fajlu ili "invalid path".. Ima li leka za taj simptom? Kako restauirati fajl da ponovo može normalno da proradi??

HEEEEEEELPPP!!

OS-W98 .. gaahh...

E a kako ja da tabelu u Wordu prebacima da mi stoji vodoravno, a ne horizontalno jer tako moze da stane manje kolona...

Majesty je napisao(la):
Da li vam se nekada desilo da čukate važan text u Wordu i posle dva dana ne možete da ga otvorite???? Neka poruka o korumpiranom fajlu ili "invalid path".. Ima li leka za taj simptom? Kako restauirati fajl da ponovo može normalno da proradi??

HEEEEEEELPPP!!

OS-W98 .. gaahh...

Na adresi:

http://www.officerecovery.com/download/wrdemo.exe

naćićeš demo verziju programa WordRecovery (doduše na toj adresi ima još puno toga za MS Office) pa probaj sa tim programom. Izvorno ako se ne varam košta oko 700-800$ pa bi bilo čekivati (nisam ga lično isprobao) da za te pare vrši reinkarnacije mrtvih - a ne tek da oporavlja doc fajlove. Naravno demo verzija nema mogućnost da ti oporavi fajlove već će ti samo reći da li je oporavak sa ovim programom moguć.

Amon_Ra je napisao(la):
E a kako ja da tabelu u Wordu prebacima da mi stoji vodoravno, a ne horizontalno jer tako moze da stane manje kolona...

A, da malo pojasniš pitanje ?

Amon_Ra je napisao(la):

tesko jer ono sto je u ravni sa vodom je u 99.9% slucajeva i u ravni sa horizontom pa prema tome bi ipak trebao da preformulises tj pojasnis problem

ZAP je napisao(la):
tesko jer ono sto je u ravni sa vodom je u 99.9% slucajeva i u ravni sa horizontom pa prema tome bi ipak trebao da preformulises tj pojasnis problem

mislio je uspravno bre... 🙂

Hvala, problem je resen. Ma ja do sada Word nisam otvorio ni 20-ak puta, nego mi sad nesto treba pa moram da naucim neke stvari...

Amon_Ra je napisao(la):
Hvala, problem je resen. Ma ja do sada Word nisam otvorio ni 20-ak puta, nego mi sad nesto treba pa moram da naucim neke stvari...

Sta ce onda ljudi da pomisle: Elite member, a word otvorio 20-ak puta?!

Opasne frekvencije...

Nazad
Vrh Dno