Šta je novo?

MS Word - INDEX(ranje) problem...

P$ych0

Slavan
Učlanjen(a)
07.06.2005
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 9800x3d, Phanteks Glacier One 420
Matična ploča
ASUS ROG Crosshair x870e Hero
RAM
48GB G.Skill Trident Z Neo 8000
GPU
Nvidia RTX 5090
Storage
4TB Crucial T705, 4TB Samsung 990 Pro
Zvuk
Sennheiser Game Zero, Momentum 3 wireless
PSU
Seasonic Prime TX1600 Noctua Edition
Kućište
Antec Flux Pro
Monitor
Aorus FO32U2P, Dell U2715H
Miš & tastatura
Logitech MX518 Legendary, Corsair K70
Laptop
Lenovo Legion
Mobilni telefon
Pixel 7 pro
Pametni uređaji
Philips Hue, Shelly, Alexa
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav svima. Imam problem sa MS Wordom (2003).
Naime pokusavam da "napravim" indexe sa PODINDEXIMA i Sadrzaj... Znam kako da napravim glavne indexe, ali ne mogu nikako da ih grupisem, tjs da napravim one nizeg nivoa. Na primer 1. Grupa (glavni index):
a)podindex1
a1)podindex2 (podindex indexa1)

A sto se tiche sadrzaja stvarno ne znam koja je procedura (secam se da sam ucio u skoli ali bilo je to davno - pre 2 godine, a sad se kajem sto nisam ostavio PISMENE podatke o postupku :()

EDIT: Kontam kako se pravi SADRZAJ (contents), ali ne znam kako da dodam svoje "custom" stilove texta, tako da ih WORD prepozna i dozvoli da izaberem u listi u TABLE OF CONTENTS OPTIONS...

Unapred hvala!

Poslednja izmena:
pogledaj na Praktikum.co.yu. Mada sadržaj nije neko vreme ažuriran, znam da je Grbić pisao o tome u nekom od PC pressova tokom poslednjih godinu dana.

Pošto nisam pravio index skoro, nisam zapamtio proceduru, ali bilo je opisano.

Sto se tice sadrzaja u wordu od ponudjenih modela sadrzaja u dijalogu Insert-References-Index and Tables, samo se model From Templates moze modifikovati i to modifikacijom ugradjenih stilova TOC1-TOC9. Da bi u tekst umetnuo neki od ponudjenih sadrzaja u tekstu treba naslove i podnaslove koji ce uci u sadrzaj da formatiras stilovima Heading1, Heading2...
Sto se indeksa tice nisam ga davno koristio, ali prvo treba da indeksiras reci koje ce uci u indeks, a zatim opet izaberes neki od modela iz istog dijaloga i indeksirane reci ce biti slozene po abecedi uz prikaz stranice na kojoj se pojavljuju. Za neku slozeniju varijantu ne znam.

Sto se tice sadrzaja u wordu od ponudjenih modela sadrzaja u dijalogu Insert-References-Index and Tables, samo se model From Templates moze modifikovati i to modifikacijom ugradjenih stilova TOC1-TOC9. Da bi u tekst umetnuo neki od ponudjenih sadrzaja u tekstu treba naslove i podnaslove koji ce uci u sadrzaj da formatiras stilovima Heading1, Heading2...
Sto se indeksa tice nisam ga davno koristio, ali prvo treba da indeksiras reci koje ce uci u indeks, a zatim opet izaberes neki od modela iz istog dijaloga i indeksirane reci ce biti slozene po abecedi uz prikaz stranice na kojoj se pojavljuju. Za neku slozeniju varijantu ne znam.

Hvala, mislio sam da je tako nesto. Uspeo sam (bas na taj nacin) napraviti Sadrzaj, a sto se tice indexa pronasao sam nacin, dosta vremena treba, ali radi. :)

Nazad
Vrh Dno