Šta je novo?

MS Smartphone "must have" programi

gStart nije
on izgleda malo drukčije (ima 9 prečica, ni više ni manje)
uglavnom, klasični meni je konza :)
piše gore da je Abstract

Malo za promenu... da razbije monotoniju :D:D:D

Ma WM2003 je keva po difoltu. BTW, kako podesiti još neke ikonice da budu gore među ostalim quick start ikonicama? Baš mi je palo napamet da bi mi dobro došlo da mi gore stoje mobireader, betaplayer i recimo agile messenger, čim uključim telefon.

Abstract, samo premesta ikone, ono sto vise koristis ide na prvu stranu.

Ma ne zanima me Abstract i slične gluposti. Hoću da statično postavim u quick meniju na difolt home screenu pojedine ikone. Moralo bi da može.

nidza, znaš ono što sam ti poslao, Vistu? e, pre Viste treba da instalriaš programčić koji ti povećava broj ikona i tu možeš da staviš šta hoćeš, čini mi se
nisam siguran, moža moraš da koristiš skin koji je prilagođen tom programčiću

Momo, mislis na Shortcut plugin? Ono sto sam ja video jeste da je to samo 1 .dll fajl i ne znam gde se obavljaju podesavanja (ako ih ima)...

Mislite na ovako nesto ili gresim? Ja ovo koristim i vrlo sam zadovoljan
ss00100ig.jpg

Evo sada nadjoh ovo:

Dodavanje mapa u Start Menu:

U \IPSM\Windows\Start Menu su navedeni linkovi (shortcut) programa koji su instalirani. Mogu se kreirati mape s proizvoljnim imenima. U te mape se mogu prebaciti linkovi (idelano bi bilo 8 linkova da mapa nema više «strana»). Nakon ovoga se mob. ugasi pa ponovo upali. Ovo se sve izvodi preko Activ Sync-a.

Nakon ove promjene ikone na početnom ekranu (home screen) nestaju. Otvoriti HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Shell\StartMR U. Tamo se nalaze 5 linija koje govore koje se ikone programa (shortcut-ovi) pokažu na početnom home screenu. Promjeni se po želji, ali navesti ime točno kako je napisano u \IPSM\Windows\Start Menu

Jos samo ovo da imam...

http://www.mikeshardware.com/reviews...PB031232sm.jpg
http://www.mikeshardware.com/reviews.../cradle_sm.JPG
http://www.mikeshardware.com/reviews...cradle2_sm.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Mini Lyrics Magic

obavezno probati, u pitanju je vrlo gotivan audio player. Vrlo se lako munji bas. Preporuka.

Nokia n70

lista:advanced call manager(ACM),turbo msn,callrecorder,Guardian(odlichan free),Task spy.FSC caller,Geominder.

Surreal Start (start menu sa t9..)
p.s. duke je poprilicno igriv samo treba rotirati ekran i poedsiti dugmice dobro... ja presao pola igrice :)

Cini mi se da niko nije spomenuo "OmapClock -clock 150" dodato u start-up

Poslednja izmena od urednika:
Šta će to nama sa dual core na 200? Kažu neki hoće i do 233, ali nema razloga, i ovako je munja...

Dopuna spiska must have programa:

Smartfilter Pro - filter za pozive, jednostavani sjajan
fcalc - vrh scientific kalkulator koji crta 2D grafike
gtuner smartphone 1.2.1 - tjuner za gitaru
Efficasoft GPRS Traffic Monitor - odličan
Right Menu - umesto desnog dugmeta otvara customibilni meni
Opera Mini - java applet, ako MS Smartphone podržava javu ovo se mora imati

Right Menu sam probao, i nisam se odushevio. Jes' da je bilo poodavno, ali mislim da nije imala neki shortcut koji je meni trebao...
A Operu Mini nisam uspeo da nateram da fercera. Imam Delta Java Midp, ali nije uspela da se konektuje na net, dok mi je mig33 radio bez greshke.
Ovaj fcalc moram da probam.

Potrebno je da imaš Java VM u telefonu. Ako si još uvek na MPx200, onda je nemaš, na žalost. Mala operica ekstremno štedi GPRS račun i zato je svima preporučujem. WWW stranice znaju da budu i do 30 puta manje. Surfanje po WAP sajtovima je praktično besplatno ako se ugase slike, pošto je svaka stranica <=1kb, koliko sam uspeo da primetim do sad.

Koji je dobar digitron, a da je freeware?

Kad preporučujete softver, naglasite da li je za dž ili mora da se plati. Iskreno, mrsko mi da jurim krekove i za SP softver.

fcalc

Zasad radi u full bez bilo kakvih intervencija, tako da pretpostavljam da je freeware. U About stoji samo ime autora i ništa drugo. BTW, crta i grafike.

Nazad
Vrh Dno