Šta je novo?

MS Pro 550 W ATX 2.03

papabear

Slavan
Učlanjen(a)
23.11.2005
Poena
319
Da li neko ima neke informacije o ovom napajanju. Košta nekih 20 evra. Znam da nije neki brend ali bih voleo neku informaciju iz prve ruke.

Hvala unapred

pa znas onu,koliko para toliko muzike :)...znaci ne ocekuj cuda,cisto sumjnam da to napajanje realno ima 550w,ali zavisi i za sta ti treba. ako je za neku slabiju konfu,moze da posluzi,mada ja licno ne bih kacio na njega jace komponente.

informacije iz prve ruke

C2D E4400 @ 3.0 GHz
2 GB RAM-a
7900GS
2 x DVD/RW
Terratec Universe 7.1
4 x HDD (250, 160, 160, 120)
SkyStar2 koja pokreće diseq motor
3 x 12mm kulera

Prilozi

• slika.gif
    slika.gif
    4.2 KB · Pregleda: 235
Da li neko ima neke informacije o ovom napajanju. Košta nekih 20 evra. Znam da nije neki brend ali bih voleo neku informaciju iz prve ruke.

Hvala unapred

Da li se radi o novm za 20€? Ako nije tajna gde ima po toj ceni?

@dexx:
Da li napajanje ima 24-pin džek za matičnu ploču?
Čitao sam davno opis u Digital!-u i znam da su ga nahvalili pored toga što je imao tako neku bezveznu manu (dal' beše 20-pin džek za ploču ili nešto drugo ne mogu tačno da se setim...)

da, normalno čim je 2.03 standard - link

C2D E4400 @ 3.0 GHz
2 GB RAM-a
7900GS
2 x DVD/RW
Terratec Universe 7.1
3 x 12mm kulera

Napajanje ima dve 8. Koju buku to stvara? Inače, video u napajanje u cenovniku Kimtec-a.

Sad tačnu buku u dB ne znam, ali je prilično tiho.

MS Industrial pravi vrlo dobra napajanja za malu lovu i velike su snage. Naravno, nema tu 550 vati ali je dovoljno da gura bilo koji racunar sa vrha ponude srednje klase racunara bez bilo kakvih problema. Sa ovim kinezima, bez obzira sto su relativno domaci, vecinom sam imao pozitivna iskustva.

moće link ka firmi koja ga prodaje :wave:

U dve teme trazis link ka proizvodjacu tj. prodavcu?!?! Mislim da je to zabranjeno van Sta da kupim?!?!

BTW na MSIndustrial napajanja 1 godina garancije!

I konkretno MS-550Pro kosta 20 eura!

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
C2D E4400 @ 3.0 GHz
2 GB RAM-a
7900GS
2 x DVD/RW
Terratec Universe 7.1
3 x 12mm kulera

Ajde daj HIGH/LOW vrednosti tih napona ( za vreme neke zahtevne aplikacije ), a ne ove u idle-u :)

Moja konfiguracija sa ovim na pajanjem radi bez greške već 2 meseca. Jedino što me kod njega plaši je njegova cena, previše je niska, i čini mi se da ima i tiših napajanja mada daleko od toga da je ovo bučno, naprotiv.

Ja ne bi stavio c2c na napajanje koje koshta 20e i posle se chudio shto mi komp ne radi kako treba :)

Ja sam ipak za proverene stvari.Jeste da platis vise ali si, na neki nacin, miran.

Explozija Doticnog Napajanja

Morao sam da izvucem ovo iz malog naftalina i da podelim sa vama skorasnje dogadjaje.

Do skoro (konkretno, nedelje), imao sam ovo napajanje, koje je izdrzalo 2 godine terajuci sve i svasta sto sam trpao u kuciste. Cak je i par dana teralo konfu iz potpisa, sa kojekakvim dodatnim ventilatorima, gomilom USBova i sl.
U nedelju resim ja da izvucem jos koji Mhz iz procesora i posvetim se mucenju makine. Igrao se igrao, i u jednom trenutku pritisnem ja power taster na kucistu, nista se ne desava. Pritisnem na ploci power taster i u tom trenutku se desava sledece:
Varnicenje uz gomilu dima i spektakularna explozija koja budi sve ukucane u kuci vel... ovaj, u stanu... Pao sam sa stolice u pokusaju da spasim sopstveni zivot, iscupao kabl za napajanje i sedeo na patosu u neverici jedno 20ak min...
Ohladio sam se, 20 minuta sam potom sedeo gledajuci u kuciste sabirajuci mogucu stetu (diskovi xxx evra, graficka xxx evra, ploca, procesor i memorija xxx evra... ). Kada mi je burazer ustao, pitao me sta ja to koj djavo radim i kakva je to explozija bila.
Vidi sav onaj dim i moju pogubljenu facu i brze bolje pobegne iz sobe.
Epilog: Dao mi je njegovo mrsavo napajanje na kome sam posle isprobao jednu po jednu komponentu, i na moju radost otkrio da SVE RADI!!!
Napajanje sam otvorio (zaboravih da ga slikam), i gledao haos koji se nalazio unutra. Totalno svi kondezatori su pukli, osigurac takodje. Miris istopljene plastike i elektricnog praznjenja svuda...
Tako da, sto se tice doticnog napajanja, sve pohvale "zastiti" ostalih komponenti :d i sve pokude na realnu snagu istog!
I sada naravno mozete da mi kazete da sam dbil... :D (Ali samo sad) :wave:

Vrh Dno