Šta je novo?

MS office 2003

jamesbond

Slavan
Učlanjen(a)
07.08.2006
Poena
301
Uklonio sam stari MS office 2003 preko Add/Remove programs (nesto je zezao) , i nakon toga sam probao da instaliram novi MS office 2003 sp2 medjutim prilikom svakog pokusaja da ga instaliram izbacuje mi sledeca obavestenja.....
Posle sam nabavio jos par drugih0instalacionih verzija MS office, ali isto mi izbacuje ova upozorenja
Gde i sta je problem????

Prilozi

• capture2.webp
    capture2.webp
    7.6 KB · Pregleda: 83
  • capture3.webp
    capture3.webp
    8.8 KB · Pregleda: 81
Greska u uninstalaciji. Vidi sredi registar bazu sa nekim programcicima pa probaj ponovo, ako to ne uspe instaliraj ponovo taj isti Office 2003 koji ti je bio instaliran pa ga ponovo skini. To moze da pomogne.

ili lepo instaliraj sp2 preko postojeceg offica...

Mare je napisao(la):
ili lepo instaliraj sp2 preko postojeceg offica...

JA sam uradio ovako i sve sljaka ok ali imam jedan mini problem druge vrste ato je sto se posle instalacije SP2 za Office 2003 Win direktorijum popeo sa 1.1GB na 2GB i nikako ne mogu da provalim koje je silne fajlove ubacio tu.

Pretpostavljam da su vecina njih beskorisni tj zaostali od instalacije,kao sto posle svakog Win updejta ostaju uninstal direktirijumi koje stalno brisem.

Sumnjam na sledece direktorijume
Assembly-150MB
Installer-460MB
Registerd Packages-55MB
Softvare Distribution-91MB
a veroavtno se deo ubacio i u System32 koji je sada cak 560MB.

NApomnijem da je Win XP SP2 i da je jako dobro odrzavan i da su instalitani smao najosnovniji programi za kucni rad + Office,bez ikakvih igrica...

Imas kao zadnju stvar prilikom instalacije Office-a mogucnost da izbrises instalacione fajlove koje je komp u medjuvremenu kopirao u Win folder, ponudi ti instalacija u zadnjem prozoru da cekiras tu opciju, ti to nisi uradio...
Mozes sada to da uradis ako odes na cleanup diska, posle malo rada izbacice ti prozor gde ce jedna od stavki ponudjenih za brisanje biti i office setup files i tu to mozes da obrises, mada, ako planiras da radis update office-a onda ti to ne preporucujem, posto ces za skoro svaki patch da stavljas cd da sa njega jos nesto procita a i neke patch-oe neces moci da instaliras...
Imas tu i system restore, ukoliko se ne varam, on se snima takodje u Win folder, pa i to treba ograniciti na neku realnu kolicinu, npr 1GB max...
Inace posle godinu i po, Win folder uz redovan Win update i sa smanjenim system restore-om i standardni korisnicki rad zna da naraste i na 3,3GB...
Sta reci...

Poslednja izmena:
zcpr4 je napisao(la):
Imas kao zadnju stvar prilikom instalacije Office-a mogucnost da izbrises instalacione fajlove koje je komp u medjuvremenu kopirao u Win folder, ponudi ti instalacija u zadnjem prozoru da cekiras tu opciju, ti to nisi uradio...
Mozes sada to da uradis ako odes na cleanup diska, posle malo rada izbacice ti prozor gde ce jedna od stavki ponudjenih za brisanje biti i office setup files i tu to mozes da obrises, mada, ako planiras da radis update office-a onda ti to ne preporucujem, posto ces za skoro svaki patch da stavljas cd da sa njega jos nesto procita a i neke patch-oe neces moci da instaliras...
Imas tu i system restore, ukoliko se ne varam, on se snima takodje u Win folder, pa i to treba ograniciti na neku realnu kolicinu, npr 1GB max...
Inace posle godinu i po, Win folder uz redovan Win update i sa smanjenim system restore-om i standardni korisnicki rad zna da naraste i na 3,3GB...
Sta reci...

Nisam video tu opciju prilikom instalacije Office,cak sam bio spreman da se kladim da je nije bilo jer bih je ja sigurno stiklirao da sam je video

Inace System Restore uvek iskljucim 10min posle sveze instalacije Windowsa,tako da nije do njega sigurno,a na cleanupu diska ima opcija Ofiice setup files ali je ona kod mene vec na 0KB.

Ja ranije(dok nisam patchovao Office 2003) nisam imao problema sa velikim Win direktorijumom,uvek sam uspevao da ga odrzim na oko 1-1.1GB

Nazad
Vrh Dno