Šta je novo?

MS .Net 1.1 framework

CamBieL

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
ver 1.1.4322.573
IExpress Setup

ime fajla: dotnetfx

Instalira se i kaze "...has ended prematurely..."
Posle toga pise fail... i tako to...

Posto mi treba .Net, a nemam pojma cemu sluzi, sta da instaliram da bi mi radio?

Fala

Čudno, meni je Win update ponudio verziju 2.0, čekirao sam, skinuo, kao instalirao, a i dalje imam 1.1. Baš čudno. Sad ću da skinem ovo sa linka koji si poslao.

Fala..cu probam, sto da ne probam...

Dva puta ga skidam i dva puta mi puca instalacija...

grrrr...

Čudno, meni je Win update ponudio verziju 2.0, čekirao sam, skinuo, kao instalirao, a i dalje imam 1.1. Baš čudno. Sad ću da skinem ovo sa linka koji si poslao.

Mislim da sam negde procitao da postoji potreba za "cuvanjem" .net framework-a 1.0/1 i pored instalacije verzije 2.0... Navodni problemi koji su se javili kod deinstalacije 1.1 odnosili su se na nemogucnost uspesnog izvodjenja same instalacije "starijih" .net programa...

ama... ni 1.1 ne mogu da instaliram... :)

Sta se ovde desava...

Treba podesiti nesto u registry-ju, neku "rollback" stavku... Potrazi malo po Netu.

Pa to mi treba...

.neo je napisao(la):
Mislim da sam negde procitao da postoji potreba za "cuvanjem" .net framework-a 1.0/1 i pored instalacije verzije 2.0... Navodni problemi koji su se javili kod deinstalacije 1.1 odnosili su se na nemogucnost uspesnog izvodjenja same instalacije "starijih" .net programa...
Jeste, izgleda da je tako. Skinuo sam onaj setup i on je detektovao da je 2.0 već uspešno instaliran. Uradio sam repair za svaki slučaj (da ne bude da sam baš džabe skidao :D ).

Pa procackaj registry i gde nadjes Rollback DWORD na 0 stavi 1, ili bese obrnuto :( .

Ne secam se. Sve u svemu - probaj.

Ja nisam instalirao .NET Framework 2.0 pomocu Windows Update-a vec sam ga pokrenuo sa DVD-a moje originalne finalne verzije Visual Studia 2005 ;)

Sve je proslo bez ikakvih problema tako da znate kako jos mozete da se snadjete.

SUper... jos samo da nadjem 10.000$...

nasao sam rollback.. sta da unesem kao vrednost... nema 0/1...

Value data je 800(?) hexa,
a 2048 decimal.

Binary ide: 0000 00 08 00 00 ....

Sta da menjam?!?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno