Šta je novo?

MS Longhorn alpha build 3683 download!!!

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Nasao sam ispravan link ka ovom 529.69MB teskoj alpha verziji sledeceg OS-a iz Microsofta!
Ko ima zelju i dovoljno mocnu konekciju neka skine sa sledece adrese: f*p://nichotin:[email protected]/LH_3683_Betas.iso

Activation crack se moze naci ovde: 3w.windowsxpstuff.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=25949

Evo i key-a: CKY24-Q8QRH-X3KMR-C6BCY-T847Y

Aj neka neko skine i nek javi...

Nazalost, link vise ne radi... Ako neko ima ispravan, neka ga ili postuje ili pak posalje na [email protected] pa da skidam...

Evo ja pokušao da skidam, i počelo je sa downloadom. No, problem je u tome što je moja konekcija 44 kbps, i nisam baš siguran kada ću skinuti ovih 500 i kusur Mb. No, probajte opet da skidate, jer izgleda da je ovaj ftp počeo opet sa radom!!!

Ne kapiram u čemu je fora sa tim alpha verzijama Microsoft-ovih operativnih sistema !?!?!? Što se svi ložite na to kad to MS đubre ne radi ni posle par service pack-ova i gomile zakrpa, a kamo li u alpha verziji. O drajverskoj podršci i primenljivosti takvog operativnog sistema da i ne govorim. Nije valjda da vas ne mrzi da se cimate oko nabavke i instalacije samo da bi videli novi GUI? Što onda ne probate KDE 3, kladim se da nabija rogove rogonji. :p

magick je napisao(la):
Ne kapiram u čemu je fora sa tim alpha verzijama Microsoft-ovih operativnih sistema !?!?!? Što se svi ložite na to kad to MS đubre ne radi ni posle par service pack-ova i gomile zakrpa, a kamo li u alpha verziji. O drajverskoj podršci i primenljivosti takvog operativnog sistema da i ne govorim. Nije valjda da vas ne mrzi da se cimate oko nabavke i instalacije samo da bi videli novi GUI? Što onda ne probate KDE 3, kladim se da nabija rogove rogonji. :p
Tesko da ce nekoga privoliti da ne kazem naterati da proba Linux i predivno okruzenje KDE (aktuelna verzija 3).

Molim odredjenog smrada koji bri¹e moje postove da objasni svoje pona¹anje i razlog tog brisanja ?

Ako tako nastavis da se izrazavas bice samo gore :| mozda zato sto si jedan od retkih koji koristi linux non-stop

AxeZ je napisao(la):
Molim odredjenog smrada koji bri¹e moje postove da objasni svoje pona¹anje i razlog tog brisanja ?

Registuj se opet, jer nažalost na ovom forumu mogu razni nepristojni likovi da se registuju po 50x...

Pozdrav, smrad koji ti je obrisao post.

izvini Delimire ali se ne bih slozio sa aktom banovanja AxeZ-a...
jedan je od retkih koji koristi linux i kao takav je potreban ovoj zajednici...

sa njegove strane nije u redu to sto je napisao i zasluzuje kritiku... ali covek brani svoja uverenja istom zestinom kao sto ih je branio (brani) i magick (magick ne kritikujem tebe vec branim AxeZ-a)... zaista ne vidim potrebu za tako drasticnim cinom banovanja - sve se to moze lepo zavrsiti putem mail-a ili preko pm a ne ovako javno na forumu.

Takodje se ne slazem sa banovanjem doticnog!
On jeste preterao,ali po meni prvo ga treba upozoriti posto je ipak poznat lik na ovom forumu,pa ako i dalje ne promeni svoje ponasanje
onda cete imati i imoj blagoslov.
Treba razumeti coveka,niko ne voli kad mu se brisu postovi a on zne ko i zasto mu je to uradio

D-KEE je napisao(la):
..ali covek brani svoja uverenja istom zestinom kao sto ih je branio (brani) i magick ..

Pa i magick je bio banovan :D.

Pozdrav!

Magick je bio banovan na odredjeno vreme, a koliko je to znacilo moze da se zakljuci iz toga sto je covek sada postao moderator.
Dakle svakog ko ima barem 50-100 postova prvo treba upozoriti,pa tek onda ici na ban

Silver ga je upozorio pre par dana, i dao mu je posle čak i žuti karton. Nisam tek tako lupio ban. Mislim da nije baš za poređenje magick-ov "slučaj" i ovaj ovde...

Razumem sve Vaše razloge protiv, ali verujte da nisam ja to uradio uradio bi neko drugi. Zbog njega sam zatvarao dva threada, Silver takođe, ovde sam mu obrisao post koji bi raspravu nepotrebno skrenuo u smeru koji njemu odgovara (Win-Linux prepucavanje, a to nam baš i ne treba na jednom striktno hardverskom sajtu).
Opet napominjem da čovek nije banovan zbog svog stava, već zbog ponašanja. Ako mu administrator kaže da se ne ponaša više tako, pa ga ovaj iskulira zbog čega dobije "žuti karton", onda to nije ban bez upozorenja.

Opet kažem, nemam ništa protiv kritike naprotvi. Mislim da je dobro što tražite objašnjenje za ovaj postupak, i ja mislim da treba da se obrazloži. Nema potrebe da se ustručavate i da kažete, ako mislite da je neko od nas pogrešio (meni bar ne smeta, ne znam za druge :) ).

meni uopste nije problem da kazem ono sto mislim jer stojim iza toga sto kazem. ako pogresim ja prihvatam gresku, krivicu i odgovornost... mi ne znamo sta se "dogadja" u administratorskoj sobi - koja i sluzi za takve stvari da se skrene paznja na pojednie usere i na njihovo ponasanje.
sto se tice mog pominjanja magicka - znam da je on bio banovan i opet banovan.... ne kritikujem ja njegovo ponasanje ovde - sto se mene tice sasvim je ok. covek ima svoje stavove, ubedjenja i naravno znanje :) i ja to cenim - pomenut je samo radi poredjenja branjenja svojih stavova (jer mislim da je jedan od okorelijih :) ) i da zbog toga ne treba banovati nekog member-a ovog foruma - e sada druga je stvar ako taj korisnik nastavi da se ponasa kako ne dolikuje normalnoj komunikaciji... onda je banovanje normalan korak (mada setimo se pre mesec dva dana kada je tek posle par nedelja "borbe" covek ili odustao od posecivnaja ovog foruma ili se smirio... - u tom slucaju ni banovanje nije bilo bas najkorisnije)...

no da dodam jos nesto na kraju - cesto se ljudi zale kako su im obrisani postovi, thread-ovi,.... mislim da bi bilo ok kada bi se oni putem pm obavestili da je to ucinjeno iz tog i tog razloga jer na greskama se uci. znam da je to dosta posla ali ipak mislim da je to pravilan postupak u takvom slucaju, jer kao sto je poznato nacija smo sa kratkim zivcima i nervima - odmah pomislimo da se neko okomio na nas i sl...

pozdrav svima

delimir je napisao(la):
Registuj se opet, jer nažalost na ovom forumu mogu razni nepristojni likovi da se registuju po 50x...

Pozdrav, smrad koji ti je obrisao post.

Kako lepo sreceno :p

Sasa je napisao(la):
Pa i magick je bio banovan :D.

Pozdrav!

BTW ovo je 'rasisticki forum' protiv Linux-a :)

BTW2 Ajde ako neko skine Longhorn da mi nareze na CD, please? i'll pay, you know...

Da se vratimo na Longhorna - da li je to neko skinuo i kakav on file system koristi, posto sam cuo da nije ni Fat ni NTFS i da ima podrsku za ogromne diskove tipa nekoliko terabajta..

OptiPlex je napisao(la):
Da se vratimo na Longhorna - da li je to neko skinuo i kakav on file system koristi, posto sam cuo da nije ni Fat ni NTFS i da ima podrsku za ogromne diskove tipa nekoliko terabajta..

Nije ni FAT ni NTFS?!
Pa sta je onda (da nije M$ izmislio nesto novo?!)
Ajde bas me zanima kakav je pa ako neko ima brz link nek skine pa nek reze... (avo donecu ja rezac, nije problem...)

Pozdrav!

BTW 529.69MB je 2 i kusur dana skidanja ako se uzme da je brzina 3k/s sto je maximum moje linije :(
E sad to je record, verovatno bi srednja brzina bila duplo sporije znaci 4 dana :p :) :D ... :(

Posedujem Long Horn u slucaju da neko bas hoce da ga proba adresu imate pa se javite
Inace koristi fat 32 ili NTFS bar u ovoj jadnoj verziji
P.S. nema se sta videti

E bili bili

Pa mogu ti reci da i ima nekakve logike da se nema sta videti, to je jos najranija faza kada je u pitanju MS, moze se reci da je to ustvari minimalno prepravljen/doteran XP.

Nazad
Vrh Dno