Šta je novo?

Ms Industrial MP404

MaliSpaja

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2004
Poena
319
hm, po bench testu , preporucuju pre svega Ms Industrial MP404.

napisite konkretne utiske, i kakva je reprodukcija zvuka sa dobrim sluskama(ne onim iz paketa). Opasno sam se nameracio na ovaj model od 1g, posebno zbog cene i texta na bench testu.

Sad samo cekam makar neke pozitivne kritike, pa pravac kupovina

Poslednja izmena:
Mene zanima to isto + me interesuje koliko je upotrebljiv diktafon, konkretno da li bi mogao da stoji na stolu predavaca a da taj zapis bude korektnog kvaliteta?

Probaj na ovom broju, imaju dosta stvari od MS Industrijala, a ako trenutno nema, verovatno ce nabaviti...

Da ne bude reklama necu napisati ime firme...

024/559-102 ili 024/559-116

Ima ga u Bg za 71€. Ja bih da ga kupim zeni za kurs kao diktafon a kasnije da ga ja koristim kao mp3. Sta da se radi kada moram da se dovijam na razne nacine da bih dosao do nekog hw. Inace ako ces da uzimas probaj na ovom fonu 011/3086979cheers

Poslednja izmena:
Niko vise nista ne pise o ovom modelu. Zeni poceo kurs a ovi predavaci na CET-u pricaju kao navijeni. Zar niko nije kupio ovaj aparat? Aj Delimire makar ti odgovori mada mislim da ce odgovor biti negativan prema onom pisanju sa testa. Znaci pitanje je: Da li bi mogao da stoji na stolu predavaca a da taj zapis bude korektnog kvaliteta i kakav mu je prijem radio stanica?

Jel moze neko da kaze da li se ovaj plejer moze koristiti kao removable drive ili mora preko posebnog softvera koji mora da se nosi sa sobom?

Nazad
Vrh Dno